Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FitHidan

Odchudzanie,Modelowanie sylwetki,Budowa masy mięśniowej

Polecane posty

Gość FitHidan

Witam, jeżeli ktoś za postanowienie noworoczne obrał sobie zmianę sylwetki, służę pomocą. Oferuję możliwość pomocy przy utracie wagi, wymodelowaniu sylwetki czy też budowie mięśni. Preferuję obliczenie kaloryki i makroskładników (odpowiednio do każdej osoby) a dana osoba wybiera sobie sama produkty, dopasowując się do zaleceń - to uniemożliwia nabranie złych nawyków żywieniowych i tzw. efektu jojo. Trening mogę ułożyć w zależności od chęci : Na siłowni, w domu, lub jest też możliwość utraty wagi bez treningu. Cena zdecydowanie niska w porównaniu do konkurencji, oferuję stały kontakt (praktycznie 24/7). Zależy mi na pozyskaniu pozytywnych recenzji, by rozszerzyć działalność, tak więc zapraszam. Mam kilkuletnie doświadczenie w budowaniu sylwetki, jak i w literaturze związanej z tematem, zachęcam do kontaktu - poniżej lub na e-mail : hidan5060@gmail.com W razie podjęcia współpracy i spełnienia efektów, będę prosił o możliwość dodania zdjęć metamorfozy na własną stronę/fanpage (za zgodą podopiecznego)

Gość gość Dorota
A ja przy odchudzaniu zdecydowąłam się na zastosowanie Foreverslimu i wygrałam na tym, bo po pierwsze w opakowaniu jest 100 tabletek a nie 60, a po drugie w 3 miesiące pozbyłam sie całej nadwagi

A mógłbyś podać adres swojej strony internetowej, fb? Wiesz, ciężko jest zaufać komuś przez internet, w dzisiejszym świecie jest pełno "ekspertów". Chciałabym też, abyś odniósł się do masażów typu endermologia. Czy wg Ciebie warto się na to zdecydować? Pytam, bo się nad tym zastanawiam, wydaje mi się, że raz na jakiś czas taki masaż może znacząco ułatwić odchudzanie : ) O diecie i sporcie nie wspominam, bo to oczywiste.

ja pomimo ścisłej diety i ćwiczeń musiałam zdecydować się na zabieg, bo tłuszczyk na udach nie chciał odpuszczać tak łatwo ... no i takim sposobem trafiłam na klinikę dr Michajłowskiego w Gdańsku i szczerze polecam zabiegi endermologii lpg - ja po serii 5 zabiegów nie poznałam swojego tyłka. No po prostu szok!!! Zabiegi były super, bo nie dosyć ze bezbolesne to jeszcze przyjemne :))) a teraz mam codziennie dobry humor jak spojrzę moje wielkie lustro w sypialni ^^ czy ktoś z Was również korzystał z tego zabiegu ?

Gość MONIKAS00
ja korzystałam i nawet w tej samej klinice. Wiem co czujesz. Mam to samo. Euforia i szczęście od tygodnia nie schodzą z mojej twarzy i duszy :) nie do opisania..

Gość Michał112
Dieta i trening jest ważna w budowie masy mięśniowej to fakt

Gość Michal112
Mimo wszystko ja bym do cyklu dodał np. TestonoX szybciej można zbudować mase mięśniową i bezpieczniej.

Gość Katherineee
marzy mi się mieć piękne, zdrowe i wysportowane ciało. NA ten moment porzuciłam niezdrową żywność, słodycze itp. Wczoraj biegałam, dziś idę na siłkę.. mimo to zdaje się, że bez zabiegów się nie obędzie - trochę obrosłam w tłuszczyk. Ale jestem dobrej myśli. A jaki zabieg byście mi polecili na początek?

Gość Filip303
Jak chcecie uzyskać dobre wyniki to na tej stronie jest bardzo duzo artykułów przydatnych http://facetrenuje.pl/

Gość gość
Zabieg na początek? Może endermologia LPG? To taki masaż, który pozwala usunąć nadprogramowy tłuszczyk :) jeśli mieszkasz na północy to polecam klinikę Cosmetologica - ja tam chodzę dość regularnie i nie narzekam.

Gość gość
Według mnie powinno się zacząć od swojego zwykłego menu, jeść to co się jadło - ale stopniowo wprowadzać drobne zmiany. Zamiast porcji lodów - koktajl owocowo warzywny. Zamiast białego chleba - razowy. Zamiast szklanki coli - herbata miętowa z sokiem malinowym. Zamiast kotleta z mięsa - warzywny, komunikacja miejsca - spacer czy rower. Nie ma sensu do zmuszania się do czegoś bardzo dużego. Bezcelowe jest ustalanie ile posiłków dziennie powinno się jeść i o której. Róbcie to co robiliście - ale stopniowo. Sama dobrze wiem, że chciałoby sie widzieć efekty już po pierwszych dniach, ale niestety tak nie jest, dlatego dodatkowo polecam Sibutraminę, która prócz redukcji apetytu ogranicza także wchłanianie węglowodanów, a w połączeniu ze zbilansowaną dietą i regularną aktywnością fizyczną przyśpiesza spalanie tkanki tłuszczowej. Jeśli masz jakiekolwiek pytania czy chciałabyś dowiedzieć się czegoś więcej to skontaktuj sie z Gosią, ja od niej zamawiałam i jest wszystko w jak najlepszym porządku, kom 733 405 371. Powodzenia

Gość Basienka__77
Świetne rady :) proste ale skuteczne. Ja ograniczyłam mięso, jem kasze, warzywa, piję herbatki ziołowe i wodę z cytryną. Naprawdę jak się chce to można. Do tego kawał ciężkiej pracy nad sobą i wysiłku fizycznego. Czasami to nie pomaga, wtedy można sobie pomóc zabiegami. Ja byłam właśnie tym przypadkiem. Ale karboksyterapia pomogła mojemu rozleniwionemu tłuszczowi ruszyć sie OUT z mojego ciała ;) teraz jest znacznie lepiej. Też robiłam zabieg w Clinica Cosmetologica.

Gość Mad_ona
Słyszałam Basiu o tej klinice. Bardzo ciekawe, że konsultacje są darmowe, to niestety nie jest zawsze tak oczywiste jaki zabieg wybrać. Ja właśnie mam ten dylemat ale już zadzwoniłam i umówiłam się na wizytę w celu omówienia zabiegu idealnego właśnie dla mnie.

Gość hero_girl
Ja też się biorę za siebie. Zabiegi będą nieuniknione. Potem masa mięśniowa i wymarzona rzeźba :) a ta klinika cosmetologica.. może tam zadzownię... ile płaciłyście za zabiegi?

Mnie bardzo pomogły zabiegi endermologii :) Nie spodziewałam się nawet, że taki masaż może dać tak super efekty. Przede wszystkim skóra jest mega jędrna i nie mam już problemu z cellulitem na udach. Kilka centymetrów też zeszło! Jeśli szukacie dobrego zabiegu modelującego to nie pożałujecie serii endermologii. Ja robiłam ją w Szczecinie w laser delux https://www.laserdelux.pl/szczecin/endermologia-modelowanie

Gość Żana020
ja u dr Michajłowskiego płaciłam 150 zł, za endermologię na twarz. Pani mi wykonywała masaż przez 35 minut. Efekty są mega.. zmarszczki wygładzone a owal twarzy wygląda jak miałam 20 lat :)