Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_Dyzio

samotni i single, singielki sami na ochotnika idą w Sylwestra

Polecane posty

Gość ja_Dyzio

do pracy, nawet nie wyobrażacie sobie, jaka to jest potężna Armia singielek i singli w skali polskiego społeczeństwa, ale jutro pani Dróżnik lub 'megafonowa' z dworca PKP zapytana opowie, że 'ktoś musi pracować' w tym dniu, gdy INNI się bawią i balują a pewna Alicja pracująca w ochronie opowie jutro, że celowo się zamieniła na dyżur z kolegą z pracy aby nie być samotna w noc sylwestrową, pani doktor medycyny jutro opowie, że noc była szalona w pogotowiu ratunkowym i zaszyła 150 kilometrów szwów na rękach poparzonych odłamkami petard ale czuła się potrzebna pacjentom i nocy sylwestrowej nie spędziła sama i samotnie, - gdy kończyłem zmianę o godz. 18 to widziałem , do pracy na nocny dyżur przybyła Ela, Dorota, Kasia, Dorcia, Paulina, Pati, Basia, Klaudia, Beata, Emma, Brygida itd. fajne młode kobiety , najstarsza z nich Ewa w wieku 36 lat , piękne kobiety i są samotne , chętnie biorą dyżury sylwestrowe aby nie być samotne chociaż prywatnie nie chcą się przyznać do samotności ale chcą po swojemu spędzić Sylwka i złożyć sobie noworoczne życzenia, zatem samotne w tym dniu , nie pękajcie, łzy wytrzyj i do boju, rok 2018 czeka na powitanie , tylko od Ciebie zależy, czy kolejny rok spędzisz na balu albo na dyżurze w Sylwka !

Gość gość
A z jakiego województwa sa te singielki?

Gość gość
hejka Dyziulku 👄

Gość gość
lepiej spędzić Sylwka w pracy - pożytecznie niż smutać w domu lub w złym towarzystwie się męczyć

Gość gość
Gdziekolwiek pójdziesz, cokolwiek zrobisz Ty dobrze wiesz, że moje beztroskie myśli krążą za Tobą 👄

Gość gość
Powinny być obowiązkowo wypożyczalnie facetów na Nowy Rok, dlaczego tego nikt nie wymyslil?

Gość ja_Dyzio
odnośnie 'wypożyczalni' facetów to wymyślono co najmniej 50 lat temu 'fachowca' do każdej naprawy urządzeń AGD w domu i zagrodzie, do spraw technicznych, do koszenia zielska, do usług wobec kobiety , facet do 'tańca i różańca' również istnieje i nie musisz kobieto kupować nadmuchiwanego Kevina lub vibrator , wystarczy poszukać normalnego faceta i do normalnego faceta zagadać i zapytać wprost : - jak się podobam Tobie w tej sukience, jakie proponujesz dodatki do tej sukienki ? facet oczywiście za chwilę zaproponuje komplet , czyli wisiorek , kolczyki ze srebra lub prawdziwego białego złota i naszyjnik i co szkodzi kobiecie aby pierwsza zadała pytanie facetowi i zagadać do faceta ?

Gość gość
Mój misiu dyziu :) hihhi

Gość gość
co to za żałosna c***a?