Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GhosGirl

Powiedziałam chłopakowi, że zostałam zgwałcona.

Polecane posty

Cześć, a więc chciałam się was spytać co zrobiłybyście na moim miejscu. Spotykam się z moim chłopakiem od ponad roku (on ma 20, a ja 19 lat). Na początku grudnia powiedziałam mu, że ok. roku wcześniej zostałam zgwałcona. Przez pewien czas nic nie mówił, a ja tak cholernie się bałam jak na to zareaguje. Powiedział, że brzydzi go to i najchętniej zostawiłby taką osobę. Powiedział, że nie może sobie przyjąć tego do wiadomości. Bardzo mnie to zabolało, chociaż nie wiem czego się spodziewałam. Jednak największym ciosem było powiedzenie przez niego, że mogłam coś zrobić, krzyczeć, uciekać..Ale jak miałam coś zrobić skoro jedna dziewczyna z grupką facetów nie da sobie rady. Jego słowa bardzo mnie zabolały. Mimo, że bardzo kocham postanowiłam sobie zrobić przerwę bo skoro jak na razie nie potrafi mnie zaakceptować to czy kiedykolwiek to zrobi? Bardzo proszę, poradźcie mi co zrobiłybyście na moim miejscu.

Gość Forrest G
Znajdź sobie innego. Serio.

Gość gość
Dziecinko, ty zachowujesz sie jak przestepca, a jestes przeciez ofiara!! Pojdz po rozum do glowy: ktos, kto ciebie kocha albo chociazby lubi, okazalby wspolczucie, zrozumienie i pocieszenie, zamiast miec problemy z akceptacja. Kopnij faceta w sam srodek d**y, chociaz nawet tego nie jest wart.

Gość gość
Kop w zad.

Kato, wracałam do domu od przyjaciółki. Było późno bo okołu 3 w nocy. Myślisz, że sama tego chciałam? G****o prawda. Z jednej strony mogłam mu nie mówić, może tak byłoby lepiej, ale uznałam, że powinien wiedzieć.

Gość gość
Dlaczego jesli to mezczyzna bylby zgwałcony przez grupe kobiet, nie jest takie tragiczne? W przypadku kobiety , to juz dramat na całe życie

Gość Pener
Na Twoim miejscu dałbym sobie z nim spokój. Facet, ktory naprawdę kocha nie zachowalby sie w taki sposób.

Gość gośćee
Kto rozsadny wraca sam o 3 w nocy??? Zwlaszcza dziewczyna.

Gość gość
Trzeba mieć te lata to zrozumiecie

Gość Pener
Ludzie wracają o takich porach. Co za różnica która na skórze? Kobiety powinny czuć sie bezpiecznie przez cale 24h

Gość Pener
Kato zazdrosny mały kalafiorze z kvtasem w ustach nie bylbys taki wyszczekany :D

Gość gość
Dziecinko jeszcze raz: nie ma znaczenia, w jakich okolicznosciach zostalas ofiara przestepstwa. Wypowiedzi takie jak "Kato" naleza do kategorii moralnosci kosciola kat. i pani Dulskiej. Z pewnoscia nie kocha ciebie ktos, kto ma problem z faktem, ze spotkala cie wielka krzywda i potrzebujesz wsparcia. Jezeli tego u parntera nie znajdziesz, nie nadaje sie on na partnera ani nawet na znajomego. Mezczyzni tacy jak twoj chlopak maja czesto takie problemy, bo ich "wlasnosc" zostala "uszkodzona". Taka postawa jest bardzo rozpowszechniona w krajach arabskich i widocznie rowniez w katolicyzmie, czyli kobieta jest zawsze chociaz czesciowo winna. Nawet gdyby lezala krzyzem w kosciele w spodnicy do kostek i chronila latami swojej blony, a po mszy wieczornej zostala zgwalcona, to bylaby winna w oczach katoli, poniewaz czyms sprowokowala, np. spojrzeniem. Zacznij wiec samodzielnie myslec i kopnij wszystkich katoli w d**e.

Gość gośćee
Pener. Kobiety powinny czuc sie bezpieczne 24 h na dobe. Ludzie nie powini g****ic kraść mordować oszukiwać i wiele innych a jednak to robia. Jak jestes taki madry to zostawiasz otwarty dom czy kluczyki w aucie? Przeciez powinienes czuc sie bezpiecznie. Nie? Zachowujesz jednak srodki ostroznosci? Tak jak powinna dziewczyna uwazac na siebie wracając sama w nocy. Zawsze sa taksowki. Lepiej przebolec te 30 zl niz miec potem traume

Gość Pener
czy ja mowie o przedmiotach? nie, o kobietach. Niezależnie od okoliczności kobiety powinny czuć sie bezpiecznie.

Gość gość z miasta       katowice
Pener to tutejszy przyglupi cwel, ktory byl jest i bedzie tu przeze mnie ciezko tyrany jak bura suka, jak tylko ta lachudre zobaczę!!!

Pener weź ty juz zawrzyj tego buraczanego ryja z tymi twoimi mądrościami i wypiertalaj wachac majty starego kozojepie, bo goowno nas obchodza twoj***aki puszczane ryjem

Gość Pener
grzesiu tyrac to ty sobie możesz w polu. zresztą po twoim intelekcie stwierdzam, ze tylko tam sie nadajesz :D

Gość gość
pewnie świciłać goło dupo na imprezach to cie zgwałcili a tera udajesz świętą cnotkę dziewicę

Zawsze cie tu jepalem bez mydla frajerze i to nie ulegnie zmianie, litosci dla ciebie cwelu nie bedzie!

Gość prawi 118
wielu facetów nie chce miec nic wspolnego ze zgwalconymi dziewczynami , dlatego ze gwałciciel mógł mieć hiva czy HPV ,., Bo jesli ktos g***** to rownie dobrze moze uprawiac seks z prostytutkami Przedsatwaw mu badania ze szpitala ze jestes czysta i koleś moze sie uspokoi ,,.JAkby mi dziewczyna powiedziala ze byla zgwalcona to tez balbym sie ze mnie moze jakims syfem zarazić od g****iciela

Gość Pener
Grzesiu współczucie dla twoich rodziców. Takie fajne chłopaki, a takiego głupiego syna maja :(

Gość prawi 118
a i jeszcze jedna rzecz - pokaż mu dokumenty ze sledzwtwa , z policji ze rzeczywiscie padlas ofiara g****u,,. Inaczej facet moze myslec ze moze klamiesz tzn nie zostalas zgwalcona tylko napilas sie z grupą kolesi i ciagnelas laske każdemu jak zwykla dziwkka JA to pisze z punktu wiedzenia faceta co my myślimy o zgwalconych dziewczynach ,.,. Postaw mu sprawe jasno ,,,. Tak zeby nie czul sie zagrozony.,.

Morda wyskrobku i klekaj do miecza!! Zaraz bedziesz brany pod uwage!!

Gość Pener
prawi118 Pisz o sobie, a nie w moim i milionów normalnych samców imieniu.

Pener a od kiedy ty jestes samcem zniewiesciala pisdunio???

Gość gość
Pener, dobrze wiedzieć, ze sa na tym świecie mądrzy i czuli mężczyźni. Autorko - a ty szukałas jakies pomocy dla siebie po tym? Zgłosiłaś to? Pewnie nie:( ten facet to dno dna, nie rob żadnej przerwy, tylko zerwij. Albo Daj mu odejść.

Gość Pener
Kato Proteza Ci nie wyleciała? Ta mózgu oczywiście :D 12:21 Dziekuje za mile słowa :)

Gość GhostGirl
Tak, zgłosiłam sprawę na policję. Szczerze to nadal nie jestem pewna co z tą sprawą zrobić. Dużo osób radzi mi odejść od niego i sama nad tym myśleć, ale jednak jest to trudne tym bardziej, że go kocham. Pomyślę o wszystkim na spokojnie i podejmę decyzję.

Gość gość
była pewna historia o tym , że młoda mężatka też wracała po północy do domu we włoskiej miejscowości Bra . Tam napadło ją kilku żołnierzy by zgwałcić . Ona zaczęła krzyczeć Matko Boża ratuj i wyrywała się im chwytając się przydrożnej figury Marii . Wówczas nastąpił rozbłysk światła tej figury tak duży , że napastnicy oślepli i stracili wzrok . Działo to się w XVI wieku i nazywane jest do tej pory cudem w Bra. x autorko to co czynią dziewczęta ze swymi swoimi chłopakami bez ślubu kościelnego to też jest grzech . Miłość małżeńska dopiero po ślubie kościelnym jest piękna i święta .

Gość gość
Kobiety są jednak głupie. Przy jakiejkolwiek kłótni spodziewaj się wypominania tej sytuacji, będzie się też doszukiwał kłamstw. Jeśli jest prawiczkiem to czekaj tylko aż Cię zdradzi, bo przecież jak kobieta może mieć więcej "doświadczeń" niż on. Ale pogódź się z tym, przecież go kochasz. Facet ma Cię w d***e i zamiast pomóc po traumie się Ciebie brzydzi. Potem zapewne będziecie razem, bo przecież nie puścisz jedynych portek, które Cię zechciały, a on nie odpuści sobie darmowej cipki. Między czasie poszuka sobie dziewicy orleańskiej, a sam będzie się szlajał po burdelach żeby odbić sobie to upokorzenie, że jego pochwa była kiedyś zgwałcona.