Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marianwawa

Dlaczego każda ładna kobieta po 30 na Sympatii to samotna matka

Polecane posty

Gość Marianwawa

Jestem 36 letnim mężczyzną założyłem ostatnio konto na Sympatia pl by poszukać swojej drugiej połówki. Korzystając z wyszukiwarki określiłem tylko dwa kryteria wiek 30-39 na i moje miasto, na stronie pojawiły mi się zdjęcia kobiet,klikałem tylko w te które mi się podobały. Wniosek przerażający wszystkie jakie mi się spodobały, dosłownie wszystkie były samotnymi matkami. Dlatego stwierdziłem ze ogranicz się tylko do dwudziestek tam jest sporo sensownych dziewczyn bez dziecka. Z czego to wynika ?

Gość gość
O rety, najladniejsze dziewczyny z reguly najszybciej laduja w zwiazkach, a z tych zwiazkow rodza sie dzieci. A potem jak to w zyciu bywa, co trzecie juz chyba malzenstwo konczy sie rozwodem.

Gość gość
gość dziś x ładna kobieta= łatwa szybko dają tylka, a później zostają same z bachorem. Ci/pka nie zatrzyma faceta jeżeli głowa pusta.

Gość gość
Ładne bez dziecka nie musza korzystać z sympatii.

Gość gość
Ladne bez dziecka w tym wieku sa zajete, wiec na pewno nie korzystaja z portali, bo i po co. Tak w sumie to chyba najgorszy wiek na wchodzenie na rynek wtorny. Bo okolo 40 to juz dzieci sa przewaznie odchowane i taka kobieta znowu jest wolna.

Gość gość
Bo okolo 40 to juz dzieci sa przewaznie odchowane i taka kobieta znowu jest wolna. x jesli ma 40 i ''odchowane'' to znaczy ze jest zwykłą szmata która sie pieprzyła od nastolatki i od razu dała sobie bachora zrobic, takie nic we łbie nie mają, zwykle krowy rozrodowe, w******* i kopnac w doope

Gość Marianwawa
No własnie o co w tym chodzi ?

Gość gość
W tym wieku to przeważnie wszystkie dzieciate