Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta jak ci daje kosza to wiec o tym że jesteś dla niej brzydki

Polecane posty

Gość gość

Dostałeś kosza jesteś brzydki

Gość gość
dla kobiety brzydki zwykle znaczy biedny, to przez instynkt albo podświadomość jaką mają na przykład wybitni szachiści, myśli na kilka ruchów naprzód ale w myślach wizualizuje "Trolejbus", albo widzi w piątym ruchu szach a w myślach "Koń", mat "Sphatetti" itp. brzydki "Biedny" itd. :)

Gość gość
Brzydki, biedny albo j*******y.

Gość gość
Nie ta to będzie inna. Tego kwiatu pół światu.

Gość gość
i vice versa! :D

Gość gość
Tylko źe kobieta nie bierze z braku gorszego ,tylko gdy nie ma tego wymarzonego to zostaje sama i sama sobie cczochra bobra .

Gość gość
I na pewno jest szczęśliwsza niż z jakimś byle dziadem.

Gość gość43
Dla kobiety brzydki znaczy nieciekawy. Bogaty też może być nieciekawy i beznadziejny.

Gość gość
"Wiec o tym" - kolejna "intelektualistka"z kafe, heh.

Gość gość
04.24 taaa, na pewno...wiele kobiet ma takie parcie na faceta ,,aby był, nie ważne jaki" i biorą pierwszego co się nimi zainteresował. Oczywiście jak juz spotkają wymarzonego to tamtego kopia w d...e .

Gość gość
Kup sobie słownik ortograficzny gnoju.

Gość gość43
Bo kobietom od dziecka wmawia się że baba musi mieć chłopa. A odkąd dziewczyna zacznie dorastać to celem jej życia ma być mąż. Dlatego dziewczyny poddają się presji i biorą pierwszego lepszego co zwykle jest tragiczne w skutkach.

Gość gość
amerykę odkryłeś ojej dobiję cię - nie doś ć że jesteś brzydki to do tego nudny i bez chajsu lajf is brutal stary - pozostaje ci trzepanie się nad Jenną Jameson w objęciu 2 murzynów któym nigdy nie dorównasz (mimo że jesteś biały)

Gość gość
Ja mam faceta nie urodziwego i wybrałam najlepiej jak tylko mogłam! Jestem szczęśliwa:) Ma ogromną charyzmę, mega humor, jest opiekuńczy i zaradny i każdego dnia czuje że jestem najważniejsza :) Czy można chciec więcej? Cieszę się że dałam mu szansę.

Gość gość
też się cieszę;) życzę wam obojgu szczęścia i wierzę że wam się uda;) pozdro

Gość gość
Różnie bywa. Czasem dostaje kosza, bo działa za szybko albo jakoś nieporadnie, że wygląda to bardziej na wscibskosc niż zainteresowanie i dziewczyna nie do końca jest pewna o co mu chodzi. Dałam kiedyś kosza, a raczej wyszło na to że daję kosza, choć wcale nie chciałam żeby tak było :( bo facet robił to tak, że nie byłam pewna czy rzeczywiście jest zainteresowany czy się bawi :(

Gość gość
13:19 No i fajnie :) Też lubię u facetów te cechy które wymieniłas, są ważniejsze niż uroda która i tak przemija. Znam też takiego faceta, ale co z tego jak on chyba nie wierzy że mógłby być dla mnie kimś bliskim :(