Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak mnie juz nie kocha i staram sie go odzyskac

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny potrzebuje waszej pomocy.. , sprawa ma sie tak, ze duzo zawalilam w zwiazku, jestem z nim rok, noi dostalam ktoras tam z kolejnych szans.. , staram sie zmienic.. ale zawsze cos zrobie zle.. przegne se palke i no konczy sie chwilowym rozstaniem na kilka dni, ale ostatnio.. zaniedbalam swoje relacje, choc to wina byla z strony przyjaciela, ciagle mnie prosil o pomoc... , ostatnio wypisywal do mnie.. , gdy rozmawialam z chlopakiem, napisalam.ze gadam z chlopakiem i dla nirgo to bylo jasne ze nie moge odp, ale on dalej swoje, moj przez to zerwal ze mna i nie chce do mnie juz wrocic, ma mnie gdzies, zerwalam kontakt z przyjacielem, chlopak nie ufa mi bo byla sytuacja gdzie stracilam zaufanie, probowalam odzyskac, walcze o niego jak potrafie, ale brak mi sil i sama nwm co mam juz robic.. , nie widze nikogo innego u mojego boku... , jest calym moim swiatem, kocham go bardzo... , dziewczyny pomozcie..

Gość gość
Dodam ze staram sie o odzyskanie jego uczuc

Gość gość
skoro zawaliłaś zaniedbywałaś. On się odkochał i miał prawo do tego. Daj mu spokój . Jakbyś go kochała do tego by nie doszło

Gość gość
dajcie sobie ostatnią szansę na spokojnie, niektórym się udaje i żyją razem potem aż do śmierci nie ma związków bez problemów

Gość gość
błagaj o szansę ja błagałam już mineło 10 lat i zadne z nas nie żałuje

Gość gość
błagaj nachodź płaszcz się a może weźmie cię z litości i z braku chęci do staranie się w związku bo teraz to on może wszystko i nawet poniżać i zdradzać. Ale odzyskasz kogoś kogo miałaś gdzieś

Gość gość
Nie dziwie się że sobie dał spokój. Jak moja panna latała sam na sam pomagać swojemu przyjacielowi to ją kopnąłem w dupę i tyle. Raz już się dałem na coś takiego nabrać ;/ Nie ma przyjaźni damsko-męskiej i ja się boleśnie o tym przekonałem. Mądry Facet!

Gość gość
Tylko ja sie z nim nie widuje, tylko z nim pisze i ja go nie zdradzam z nim, pozatym ma dziewxzyne i on mnie nie interesuje

Gość gość
Zapomnij o przyjacielu. Tylko tobie maci

Gość gość
Odzyskać kogoś kto cię nie kocha? Po co?

Gość gość
Przerwa wam dobrze zrobi, obydwoje przemyslicie. Jesli uczucie jest nadal to jest szansa że znów będziecie razem ale nie narzucaj się

Gość gość
chcesz na siłę kogoś kto cie nie chce ?