Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkie moje znajome po ślubie stały się matkami polkami, świniami, masakra

Polecane posty

Gość gość

zapuszczone, rozlazłe, jedna to juz jest dnem dna---29 lat, 3 dzieci masakra, na mordzie jak locha z chlewu, dupa szeroka jak moj telewizor, taka maciora, w ogole nie poznalam jej, to straszne faceci jeszcze gorzej wygladają

Gość gość
Dlatego ja nie chce mieć dzieci, zresztą powodów jest więcej, nie tylko wygląd po ciąży

Gość gość
Przeczytaj kobieto co napisałaś kilka razy i weź rozbieg jak kozica walnij głową w ścianę by Ci rozum powrócił, bo z Twojego pisania widać, ze go dawno straciłaś. O dupę potłuc taką znajomą, dobrze, ze omijają Cię z daleka.

Gość gość
???? Mam dziecko jedno i trzymam się dobrze. Ćwiczę, zdrowo jem, pracuje. Mój mąż też biega i wygląda ok. Lubimy ruch. Dziecko nie ma tu nic wspólnego... To zależy od charakteru i stanu bycia. Mamy znajomych. Nie są małżeństwem i są bezdzietni mieszkają od 3 lat razem. Ona roztyła się okropnie on tak samo. Nigdzie nie da się ich wyciągnąć. Nie chcą w góry, nie chcą nad morze, nie chcą na basen i nie chcą na spacer. Za to chcą wpaść do domu zamówić pizzę i wypić browara. Oki ja też tak lubię ale raz za czasu a nie co chwilę. Siedzą jedzą fast foody, piją, palą i się użalają. Teraz nam mówili przed świętami że bierznie kupuja, a co zobaczyliśmy u nich w domu??? Takie auto z kierownicą do konsoli. Siedzą i grają w wolnych chwilach. Lubimy się i się z nimi spotykamy bo znamy się od zawsze ale rozmowa typu ona nie pójdzie ze mną na basen bo ma brzuch i dupę. To zależy od człowieka a nie od tego, że bo ślubie i po dzieciach ludzie dziadzieja. To bzdura.

Gość gość
Noo przynajmniej twoja koleżanka ma 3 szczęścia w domu, a ty jesteś sama, zgoszkniala i siedzisz na tym forum i wypisujesz bzdury. Pewnie nawet faceta nie masz. Znam takie pancie. Zrobione, ubrane och i echhh mniemanie o sobie wysokie a nikt nie chce z nimi być. Nie z****atonika bo boi się, że puści bąka. Weź się ogarnij babo bo głupoty wypisujesz. Całe szczęście, że nie chcesz dzieci bo paskudna by z ciebie matka była.

Gość gość
Niestety to prawda. Jednak, w przeciwieństwie do autorki wątku, nie zamierzam czepiać się tu wyglądu. Chcę zwrócić za to uwagę na kwestię zachowania. Moje znajome, które przestały być singielkami/przygotowują się do ślubu/wzięły ślub w wielu przypadkach stały się aroganckie, butne, zarozumiałe, zaniedbują przyjaciół i znajomych. Moim zdaniem, jest to o tyle przykre, że związek/druga osoba powinna przecież powodować to, że stajemy się lepsi, a nie zaczynamy traktować innych znajomych (zwłaszcza wolnych) jak szmaty. Czy ktoś jeszcze zauważył to niepokojące zjawisko?

Gość gość
Pewnie się boją,że im zabierzesz"misiaczka"!Kobieta zadbana,atrakcyjna i samotna to niebezpieczeństwo dla przyszłego kaszalota!

Gość gość
To prawda chodzi o ostatni wpis, moja najblizsza osoba siostra po slubie zmienila sie strasznie, widze to po niej, swoją pewność siebie opiera na byciu zoną i matką, naśmiewa się z kuzynki ktora jest ''stara panną'' , a ona wiem ze jest chyba lesbijką, mam taką kolezanke i czuje to po prostu, a siostra atakuje wszyztkie zadbane atrakcyjne dziewczyny, obraza np miss ze puste, plastiki, debilki, reaguje agresją gdy jej mąz jest miły dla innych kobiet, niestety po slubie nasze kontakty ulegly rozpadowi, mam wrazenie ze stala sie dla mnie obcą osobą, nie mam z nią o czym rozmawiac

Gość gość
domowe kurki boja się o swoich „mężów” :D

Gość gość
ja wyglądamfajnie dzieci nie mam ,uważam ze autorka to wstrętna prymitywna locha

Gość gość
i gdyby nie moje poczucie estetyki naplułabym ci w ten tępy ryj

Gość gość
a moja pogarda dla waszej prymitywnej rasy jest coraz większa

Gość gość
kazda która naśmiewa się z innej bez względu na wygląd ilosc dzieci stan cywilny to tępa suczzzzzz

Gość gość
Jesteście prymitywne :D:D:D nie da się tego ukryć, agresywne tępe suczki :D mężuś jeszcze się zlał w wasze stare zagrzybione piczki?

Gość gość
Nigdy nie będę miała bachorka :D wy krowy byście się zapłakały, głupie matki Polki :D

Gość gość
ty nawet faceta nie masz idiotko i wylewasz tu frustracje bo cie dawno nikt nie przeleciał,tak to działa

Gość gość
no chyba że przeleciał i kopnął w zadek