Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

czemu ludzie ze wsi nigdy nie dorównają ludzią z miasta i zawsze będą gorsi?

Polecane posty

to jest przykład jak ludzie z wielkich miast i metropoliii typu Opole Elbląg częstochowa Radom traktują ludzi ze wsi podam wam przykład poniżej

to jest przykład typowego mieszczucha co do mnie napisał " gość dziś Nie , cieszę się , ze nie jestem wieśniakiem jak ty , ani nie odziedziczylem chamstwa tak charakterystycznego dla ludzi ze wsi. Wy dziedziczycie to z pokolenia na pokolenie , wystarczy tylko poczytac twoje wpisy .Mnie to nie grozi , od urodzenia mieszkam w miescie, zegnam ozieble" on chyba jest z Warszawy jak kiedyś pisał

czemu ludzie z dużych miast jak Opole Elbląg Wrocław Częstochowa Katowice Poznań Warszawa są tacy nienawistni i tak się wywyższają ? ? i mają ludzi ze wsi za gorszych ?

" gość dziś Nie , cieszę się , ze nie jestem wieśniakiem jak ty , ani nie odziedziczylem chamstwa tak charakterystycznego dla ludzi ze wsi. Wy dziedziczycie to z pokolenia na pokolenie , wystarczy tylko poczytac twoje wpisy .Mnie to nie grozi , od urodzenia mieszkam w miescie, zegnam ozieble."

z 14:38 to cytat tego wywyższającego się mieszczucha :o

:o

Gość gość
Nie: 'dorównają ludzią' tylko 'dorównają ludziom', blagam opanuj zasady odmiany rzeczownikow zanim zaczniesz konstruowac wypowiedzi.