Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety z ogromnym powodzeniem

Polecane posty

Gość gość

Znacie takie? W czym tkwi ich siła przyciągania?

Gość gość
Nie znam.

W pewności siebie, w uroku osobistym i w omijaniu szerokim łukiem wulgarności. Bo wulgarne kobiety cieszą tylko sława, a nie powodzeniem.

Gość gość
A ja myślę, że w "dostępności", rozumianej jako chęć do zawierania kontaktów. Każdy człowiek uśmiechnięty, chętny do rozmowy, słuchający uważnie,cieszy się ogromnym powodzeniem. Jeśli dorzucisz do tego urodę,sylwetkę, kulturę, wszędzie będziesz mile widziany. To nic wielkiego ale też nie oznacza czegoś wiecznego i ważnego. Powodzenie nie oznacza umiejętności tworzenia związku. To tylko blichtr. Oprawa.

Gość gość
Rokokowa panno :-) Luksus? Syty głodnego nie zrozumie. Dla mnie luksusem jest zapomnienie. Niedostępnym luksusem :-) Ps. Już zamilknę na ten temat,bo ileż można mu czasu poświęcać :-)

Przede wszytkim kobiety, które się szanują :) Wulgarne 'Karyny' nigdy sobie nie znajdą porządnego faceta, nawet gdyby wyglądały jak milion dolarów. Owszem, facet poleci na wystawione cycki i tyłek w obcisłych legginsach, ale jak to się mówi o takich - dla nich to 'w sam raz na raz'. Na dłuższą metę nikt się taką dzieczyną nie zainteresuje. Trzeba wzbudzać szacunek, a z tym już przyjdzie porządanie :)

Gość gośćmen
Tak, znam taką. Bardzo ładna, choć nie w klasyczny sposób. Mocna, wyrazista, rzucająca się w oczy uroda. Wyluzowane, pogodne usposobienie, łatwo się śmieje. Sposób ubierania podkreślający świetną figurę. Ps. Rokokowa panno! Żyjesz! :)