Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

utrata dziewictwa

Polecane posty

Gość gość

Mam 18 lat i nie dawno po raz pierwszy w życiu uprawiałam seks. Oczywiate jest to, że nie należał do najprzyjemniejszych- odczuwałam dość duży ból. Jednakze gdy kochałam sie z ukochanym po raz 2 również bolało, tylko trochę mniej. Nie wiem co będzie za 3 razem dlatego pytam was kobiety? Czy wy również ,,przyzwyczajałyście się" do tego jakiś czas? Ile stosunków musiałyście odbyć aby to była jedynie wielka przyjemność? Czy to normalne, że nadal odczuwam lekki ból?

Gość gość
w jakiej pozycji, dużego ma?

Gość gość
a penis duzy ? Czy mały ?

Gość gość
Powiedziałabym, że przeciętny.

Gość gość
po kolana, żylasty, łeb wielki, czerwony trzon gruby, pisior pierwszej próby.

Gość gość
Pozycje normalne. Ja na górze, on oraz ,,na pieska" ale normalny do pochwy.

Gość gość
Co ty tu p********z gówniaro ,,,Pozycje normalne. Ja na górze, on oraz ,,na pieska" ale normalny do pochwy.

Gość gość
A jak wytłumaczyc normalne? Czy pozycja kiedy kobieta jest na górze i na odwrót to nie zwykłe, normalne pozycje? Czy możesz ocenić mój wiek przez internet? Czy myślisz, że hasło strata dziewictwa cechuje tylko gówniary w wieku 15, 16 albo gorzej? Wykazujesz się tylko tym i swoim słownictwem małego zasobu w głowie. Nie pozdrawiam..

Gość gość
Poprawka! Zapomniałam, że napisałam swoj wiek, zatem jedno pytanie anuluje. Co nie zmienia faktu, że dorosłą z pełna świadomoscia osobe nie nalezy tak wyzywac. Uwazasz ze 18 lat to gowniarz? Zatem ty masz 40? Kompletny brak kultury i szacunku do drugiej osoby.

Gość gość
Poprawka! Dodałam przecież mój wiek. Nie zmienia to faktu jednak, że zachowałaś/eś się bez kultury i szacunku. Pytam poważnie jak kobieta kobietę. Liczę na normalna odpowiedź. Ja mam 18 lat i jestem gówniarą.. zatem ty masz 40? Do dlatego zachowujesz się bluźniąc jak 13 latka?

Gość Pener
Autorko z pełnym szacunkiem do Twojej osoby... 18 lat to jeszcze za malo by mowic, ze jest sie dorosłym :) Co do pytania w temacie to bol minie :)

Gość gość
Rozumiem, wiem.. 18 lat to nie osoba dorosła lecz tylko pełnoletnia. Jednak nikogo nie należy oceniać oraz wyzywać nie znając go lub jego historii☺ To nadal dla mnie brak kultury. Nikogo nie chciałam obrazić. Wyraziłam tylko swoją opinie. ☺

Gość Pener
Wiem

Gość gość
Autorko, albo bol wkrotce minie, albo twoj partner tobie nie odpowiada fizycznie. Zdarza sie czesto, pomimo pasujacego (platnicznie) ukladu.

Gość gość
Dzięluje za odpowiedzi. Mam nadzieje, że to tylko moje początki tak wyglądają ☺ Czy jeśli okaże się, że partner nie odpowiada fizycznie powinnam mu powiedzieć czy ta się coś zarazić. Kocham go i na pewno nie będzie to dla mnie problem. Pytam ogólnie. Zapewne wasza wiedza jest większa niż moja

Gość gość
Duzo zaradzic sie raczej nie da. Pociag fizyczny to chemia i nasz genetyczny kod. Nie masz tez wiekszego wplywu na to, jakie potrawy tobie smakuja, a jakie nie. Znam wiele kobiet, dla ktorych seks z mezem to nieprzyjemny "obowiazek", chociaz meza kochaja. A z obcym facetem, ktory widocznie pojawil sie na fali w zwiazku z wieloletnim sfrustrowaniem seksualnym, mialy wrecz niepojety orgazm, o ktorym nie wiedzialy, ze cos takiego wogole istnieje, chociaz wielkich uczuc do "kochanka" nie mialy. Dlatego bledem jest miec seks z jedym tylko partnerem w zyciu. W twoim przypadku jest jeszcze za wczesnie na stwierdzenie przyczyny. Odczekaj, sa to byc moze poczatkowe problemy. Jezeli wkrotce nic sie na lepsze nie zmieni, szukaj porownania.

Gość gość
penis 9,5 cm