Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni reagują na odrzucenie agresją

Polecane posty

Gość gość

To forum doskonałe to obrazuje.

Gość gość
nie agresją tylko wylewają to co dusili będąc z takim materialnymi dzifkami jak ty :-)

Gość gość
Ja nie reaguje

Gość gość
nie zgadzam się, agresja nie ma nic wspólnego z prewencyja przemocą wobec głupszych kobiet, kobiety co naukowo stwierdzone mają mniejsze mózgi, a dodatkowo uwypukla ten fakt okres godowy u ssaków, kiedy wszystko im puchnie, wiec gdy samica odrzuca samca, znaczy sie nie jest w godach, zaś a to oznacza, ze wszystko ma skurczone, mózg tez, a wtedy popełnia głuspstwa, którym męzczyna siłą zapobiega , i szlus :D

Gość gość
Nie przypominam sobie, żebyśmy przechodzili na Ty, to raz. Dwa: pudło - od wielu lat zarabiam sama na siebie. Ale ad meritum: przytoczyłam po prostu prawidłowość, która już dawno została opisana w psychologii społecznej. Ciekawie jest to obserwować.

Gość gość
To, co napisałeś, nie ma nawet gramatycznego sensu.

Gość gość
Czy w szkole już nie uczą pisać poprawną polszczyzną? A taki ponoć patriotyzm zapanował, ech.

Gość gość
Ma sens , w pewnym stopniu , znikomym :D ale zalezy to od czegos :D I tak nie zrozumiesz . A co do samego tematu = zgadzam sie

Gość gość
naturalnym celem języka nie jest ekspresja ani styl, a prosty zrozumiały komunikat w relacji adresat - odbiorca, skoro bardziej niż wywód zawarty nurtuje cię poprawność gramatyczna to załóż firmę profesjonalnie redagującą książki poważnych i światowych wydawnictw, wyłapując błędy językowe gramatyczne stylistyczne czy logiczne nieźle się obłowisz, bo nie znam takiej, która nie zawiera choć po jednym z wymienionych grup

Gość i mamy całe stado
dzifek z cafe w jednym tamcie ;-)

Gość gość
W kwestii tego obłowienia myślę, że będzie słabo - wielość błędów wynika właśnie z oszczędzania na korekcie. Możemy przyjąć, że język pełni tylko funkcję komunikacyjną. Obawiam się jednak, że tym sposobem prędko doszlibyśmy do wniosku, że ludzkości zupełnie wystarczy "Ja Tarzan, ty Jane" (i parę innych). Język ma jednak znacznie ważniejszą funkcję - i jest nią kreowanie rzeczywistości. Niedbalstwo językowe i kaleczenie mowy ojczystej jest w moim przekonaniu brakiem szacunku do swojego dziedzictwa kulturowego, porównywalnym do, przykładowo, dłubania w nosie w czasie śpiewania Hymnu Narodowego. Ale cóż, takie czasy, że łatwiej włożyć patriotyczną bluzę, niż włożyć wysiłek w poprawną polszczyznę.

Gość gość
dzifka gwiazdorzy :-D

Gość gość
prawda, raz jeden rusek rzucił we mnie granatem, zdążyłem złapać i mu odrzucić, zareagował wściekle na to odrzucenie, z agresją straszną, aż go uniosło w powietrze a potem zdeh.