Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydka, samotna i pragnąca śmierci

Polecane posty

Gość gość

Jestem brzydka- i nie chodzi tutaj o jakiś konkret tylko o całość. Mam okropną twatz(jak z horroru) i okropne ciało. Oczywiście nigdy nie spotykałam się z facetem. Owszem, kilka razy byłam ,,zauroczona", ale za każdym razem słyszałam to samo: ,,nie jesteś w moim typie". Chce mi się ryczeć z bezsilności. Chcę być kochana i akceptowana.

Gość gość
ile wazysz ?

Gość gość
Ja jestem ladna i tez jestem sama. Sporkalam juz tylu nieodpowiednich mezczyzn, ze dalam sobie spokoj i na razie nikogo nie szukam. Jesli chcesz spotkac kogos kto cie pokocha najpierw musisz pokochac i zaakceptowac sama siebie, a znajdzie sie ktoo kto Cie pokocha. Moze zacznij od portu, n.p. biegac mozesz o 5.0 rano gdy wszyscy spia jesli sie wstydzisz.

Gość gość
Bieganie jest super. Przybędzie Ci endorfin i poczujesz się lepiej a poza tym na ścieżkach biegowych można kogoś fajnego poznać, biega więcej facetów niż dziewczyn. I biegając nie musisz wygladać ładnie, nikt przy takim wysiłku ładnie nie wygląda, kup sobie ładne ciuchy do biegania, profesjonalne buty i do przodu. Nawet jak Ci się nie trafi facet to samopoczucie i poczucie własnej wartości wzrośnie Ci o 100% co jest nie do przecenienia. Sama biegam to wiem jak jest i ten podziw w oczach mijających ludzi, to jest to :D.

Gość gość
Do: gość Ważę 57kg przy 165cm wzrostu.

Gość gość
12.33 dokladnie:) i ta satysfakcja gdy z czasem udaje Ci sie pokonywac coraz wieksze dystnse :)

Gość gość
12.33 * mialo byc :)

Gość gość
Dla mnie wszystkie kobiety uprawiające sport są sexi. Problem tylko jak niby pogadać z taką, kiedy ona biegnie, jest zmęczona i ledwie łapie oddech (o ile daje na treningu z siebie wszystko). Może poudawac uraz, że potrzebuję pomocy?

Gość gość
Jak można mieć okropne ciało przy 165 cm wzrostu i 57 kg? Rozumiem że nie idealne ale okropne? Masz jakieś wybroczyny czy włosy na ciele?

Gość gość
Nie mam wybroczyn ani owłosienia. Jednak mam kròtkie nogi(takie jak u kaczki) i okropną twarz. Zezem, który już raz był korygowany operacyjnie już jako dziecko przestałam się przejmować. Próbowałam już wszystkiego i nadal wyglądam jak niezidentyfikowany obiekt. Staram się ubierać modnie jednak, gdy morda odstrasza to na nic się to zdaje. Nie chcę wyjść na pustą lale, jednak w dzisiejszym świecie wygląd gra pierwsze skrzypce.

Gość gość
Krótkie nogi można jakoś skorygować odpowiednim ubieraniem się oraz butami na wysokich obcasach, grubych podeszwach brzydkich twarzy nie ma, zawsze coś można skorygować makijażem i fryzurą dobrze, że masz normalną wagę, więc nie jest tak źle z Tobą jak o sobie piszesz popracuj trochę nad wyglądem i zacznij biegać :) :D

Gość gość
zacznij biegać, idź do dobrego fryzjera, zmień styl ubierania, delikatnie malować itd zobaczysz jak ci samoocena wzrośnie :)

Gość gość
Buty na obcasie noszę bardzo częst. ;) Z fryzurką jestem na etapie eksperymentòw. Co do malowania to z powodu pracy jaką wykonuję kilka warstw odpada :(

Gość gość
gdzie pracujesz ?

Gość gość
Nic dziwnego skoro jestes groba tlusta swinia to normalne ze cie wszyscy olewaja u faceta rzadzi Penis ja widzac dzrzydkie dzewczyny nie mam ochoty z nimi gadac to normalne ladna to by zaliczyl a potwory to do roboty i tyle taka prawda

Gość gość
W karetce(jestem ratownikiem medycznym).

Gość gość
z jakiego regionu jesteś ?

Gość gość
Jestem z południa Polski.