Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

Kanał Podróże z Hubertem na YouTube

Polecane posty

oglądacie? zastanawia mnie skąd ma tyle kasy na te podróże, kim on jest, ile ma lat i czym sie zajmuje lub zajmowal nigdzie nie moge znalezc

Gość Namysłów wojew opolsk
Kobiecy Karol dostałeś kiedyś mandat? Wiesz że wszystkie mandaty z całej Polski spływają do I urzędu skarbowego w Opolu? Nawet jak w Krakowie Tarnowie itd dostaniesz mandat to on trafi do urzędu skarbowego w Opolu?

Wiedziałeś o tym?

Dostałeś mandat we Wrocławiu? Zapłacisz w Opolu ...www.gazetawroclawska.pl › Mój reporter 25 sty 2017 - Dostałem mandat za złe parkowanie. OK, przełknąłem temat, ale nie wiem dlaczego mandat mam wpłacić na numer konta bankowego Urzędu Skarbowego w Opolu? Pytałem policjanta na komisariacie Wrocław Krzyki i dostałem odpowiedź, że on też nie wie. Dlaczego wrocławskie mandaty opłaca się w ...

Podróże z Hubertem - YouTube https://www.youtube.com/channel/UCbZh358DhOyXcSaBjcA7vIg Cześć, jestem Hubert. Mam 23 lata i... zwiedzę cały świat. Mój kanał to zbiór prywatnych nagrań zdobytych podróżując po świecie. Staram się pokazywać w jaki ..

a co cię obchodzi skąd on ma tyle kasy ? zarobił to ma też idź do uczciwej roboty to też będziesz mógł podróżować :D

Najpierw zakładasz temat a teraz cię nie ma? Dzięki za kanał na YouTube o podróżach z Hubertem gdyby nie ty to bym nie wiedział że taki kanał istnieje a słyszałeś o takim kanale na YouTube "Kado YouTube" którego prowadzą dwaj geje Karol i Dominik? Słyszałeś o tym kanale?

ja kiedyś interesowałem się turystyką i chodziłem przez rok do Namysłowa do technikum na Technik Obsługi Turystycznej ale profil okazał się za trudny i nie zdałem do następnej klasy a szkoda miałem tam taką fajną panią co mnie przedmiotów turystycznych uczyła najlepsza nauczycielka ona ma bogatego męża mającego własną firmę nieruchomościową i maja dwie córki i ta nauczycielka z mężem i córkami jeździła po Świecie była w krajach arabskich,we włoszech,hiszpanii portugalii francji turcji grecji oraz była w stanach zjednoczonych i w innych krajach nie pamietam gdzie jeszcze fajna była ale nazwiska jej nie zdradzę

Zarobił i podróżuje? :D He ciekawe kiedy, jak on cały rok jest w podrózy, już nie pierwszy, w ostatnim latal miedzy kontynentami, zobacz jego kanal tam mowi wszystko. He jakbym mial tyle kasy to mialbym inne wydatki niz podroze akurat tego nie chce robic :D Nie,nie wiedzialem o tym z mandatami. Slyszalem a nawet widzialem ten kanal.

Kobiecy Karol a Propo podróży w Opolu jest centrala Największego w Polsce biura podróży ITAKA (słyszałeś o tym biurze podróży Itaka) na pewno bo ITAKA jest obecna w całej polsce i jej siedziba mieści się na ulicy REYMONTA w Opolu

Ja chodzilem do szkoly policealnej pokrewny kierunek technik hotelarstwa ale skonczylem. Po co mi dajesz link do tego filmu tych gejow?

Slyszalem o ITAKA a zwlaszcza o niepochlebnych poczynaniach tej firmy, jak zostawiali klientow w obcych arabskich krajach bez pomocy w czasie atakow..

Gość Namysłów wojew Opolsk
kobiecy karol słyszałeś i wiedziałeś o tym że największe polskie biuro podróży Itaka ma centrale w Opolu ? poczytaj w powyzszym linku z 15:41 Biuro jest wpisane do rejestru organizatorów i pośredników turystycznych Marszałka Województwa Opolskiego nr 015. Nowa Itaka Sp. z o.o. z siedzibą w Opolu przy ul. Reymonta 39, zarejestrowana w Sądzie Rejonowym w Opolu, VIII Wydział Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000002269, NIP 754-26-86-316, REGON 532179139, Kapitał zakładowy 3 315 000,00 ZŁ w pełni opłacony. Zarząd w składzie: Mariusz Jańczuk, Leszek Szagdaj, Piotr Henicz, Michał Wróbel.

ale pewnie nie wiedziałeś że Itaka ma Centrale w Opolu (wiem pisałeś że nienawidzisz Opola) dlatego teraz piszesz że Itaka zostawiła bez pomocy klientów w krajach Arabskich (gdybyś nie wiedział że Itaka ma centrale w Opolu to byś tak nie napisał ? (nie wiem czy z tymi turystami pozostawionymi w krajach arabskich to prawda)

Nowa Itaka Sp. z o.o.   3,814 opinii z Google Organizator turystyki, Opole, Polska Adres: Władysława Reymonta 39, 45-072 Opole Godziny otwarcia: Otwarte ⋅ Zamknięcie: 17:00 Telefon: 77 442 92 02 Zaproponuj zmianę Znasz to miejsce?Odpowiedz na kilka pytań

tutaj chodziłem do technikum na Technik Obsługi Turystycznej Rekrutacja - Zespół Szkół Rolniczych w Namysłowie www.nam.home.pl/zsr/index.php/rekrutacja 1 cze 2017 - Organizacja prac związanych z budową oraz konserwacją obiektów małej architektury Krajobrazu. TECHNIK OBSŁUGI TURYSTYCZNEJ. TG.14. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych; TG.15. Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych. TECHNIK HOTELARSTWA.

Czemu cie nie ma?