Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

w lutym jadę na wizytę do pani Bolt do Opola a w maju mam mieć rezonans

Polecane posty

na wodociągową do psychiatryka na jednodniową wizytę jadę ja tam co kilka miesięcy jeżdżę z powodu depresji a w grudniu 2016 roku byłem tam w szpitalu 10 dni na obserwacji

Gość gość
To nie depresja.

http://www.wszn.opole.pl/ Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny im. Św. Jadwigi w Opolu 45-221 Opole ul. Wodociągowa 4 NIP: 7541873654 REGON: 000294303 Dane kontaktowe: Rejestracja telefoniczna.: 77 54 14 221 lub 222 Izba Przyjęć: 77 54 14 110 lub 111 fax: 77 54 14 237 e-mail: sekretariat@wszn.opole.pl

Gość gość
nie masz ułomie żadnej depresji jesteś zwyczajnym świrem, a na wodociągowej spędzasz minimum pół roku w roku. przestań łgać czubie

specjalista psychiatra monika bolt drosik - Krajowy Rejestr Sądowy www.krs-online.com.pl/specjalista-psychiatra-monika-bolt-drosik-krs-2236637.html 9 paź 2015 - SPECJALISTA PSYCHIATRA MONIKA BOLT DROSIK, ul. Chabrów 62/6, 45-222 Opole, REGON 161504490, NIP 7542728546, opinie, kontakt, adres. lekarz Monika Bolt-Drosik Psychiatra | Opinie o lekarzu https://www.rankinglekarzy.pl › psychiatra › Opole lekarz Monika Bolt-Drosik Psychiatra Opole - zobacz opinie oraz informacje. Znajdź godziny przyjęć, podziel się swoją oceną w najlepszym rankingu lekarzy w Polsce - RankingLekarzy.pl.

Gość gość
Ej ludzie! To że jest psychicznym świrem nie znaczy że nie może mieć depresji! I pojepom zdarza się

19:43 nie pisz do mnie że nie mam żadnej depresji i nie jestem Świrem bo nie jestem niebezpieczny nie mam omamów zwidów itd chyba lepiej wiem co mam i lecze się z depresji nie wierzysz to wyślę ci na E mail zdjęcia moich leków i sprawdź w google że to antydepresanty i czytałem moją kartę pacjenta i wiem co mi jest i chyba lepiej wiem od ciebie

nie jestem poje/bem ps i w szpitalu Na wodociągowej są nie tylko "czubki" bo to szpital Neuro-Psychiatryczny wraz z Neurologią trafiają tam nie tylko osoby chore psychicznie ale i osoby po Udarach wylewach paraliżem depresją próbami samobójczymi anoreksją są tam też gabinety psychologiczne jest tam SOR rezonans gabinet EKG EEG sala operacyjna itd to jest normalny szpital jak każdy inny i co osoby po udarach wylewach itd też nazwiesz czubkami?

Gość gość
CIEBIE nazwę czubkiem, bo nim jesteś

Gość gość
Ktoś kto leczy się psychiatrycznie czy neurologicznie najczęściej nie jest pojepanym świrem ale pojepany świr powiniem leczyć się psychiatrycznie czy neurologicznie a że do tego ma jeszcze depresję to i tym bardziej :P

19:53 NIE nie jestem czubkiem zrozum to to moja psychiatra NIP SPECJALISTA PSYCHIATRA MONIKA BOLT DROSIK, zarząd: Bolt Drosik Monika, NIP 754-27-28-546, Opole, Chabrów 62/6, kod pocztowy 45-222.

Lekarz Bolt-Drosik Monika - Wojewódzki Specjalistyczny Zespół ... www.zumi.pl › Zumi › Opole › Psychiatrzy Lekarz Bolt-Drosik Monika - Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczn... na mapie. Adres tego miejsca to: Wodociągowa 4, 45-221, Opole. Zobacz dojazd, galerię zdjęć i dodatkowe informacje. Specjalista Psychiatra Monika Bolt-Drosik, Opole, ul. Chabrów 62 lok. 6 https://opole.cylex.pl/firmy/specjalista-psychiatra-monika-bolt-drosik-11941244.html Specjalista Psychiatra Monika Bolt-Drosik, ul. Chabrów 62 lok. 6 w Opole z Mapka dojazdu.

Gość gość
Wiesz co? Pokaż jej swoje tematy na kafe żeby napisała ludziom że nie jesteś czubem :)

wejdź w tamten temat powyższy

Gość gość
Ale w który? Ten powyższy czy tamten?

Gość gość
W ten nie chcę, wolę w tamten.