Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwna wizyta u ginekologa

Polecane posty

Gość gość

Byłam umówiona na wizytę u ginekologa na 9:30. Niestety moje plany zostały pokrzyżowane, ponieważ nagle zadzwonił telefon z gabinetu lekarza. Poinformowano mnie, że badanie zostało przesunięte na 9:00. Oczywiście nie była to zbyt miła informacja, ponieważ musiałam się sprężyć. Na szczęście mój mąż był jeszcze w domu i mógł zawieźć nasze dziecko do przedszkola. Dochodziła już godzina spotkania, dlatego w pośpiechu zaczęłam się zbierać. Nie było jeszcze tak źle z korkami, ale zapomniałam, że trzeba jeszcze znaleźć miejsce do parkowania… I właśnie dlatego miałam bardzo mało czasu, aby się odświeżyć. Szybko pobiegłam więc do łazienki, wskoczyłam pod prysznic, złapałam za myjkę i zaczęłam się myć. Szybko się wytarłam, a myjkę odruchowo wrzuciłam do kosza na brudne rzeczy. Pobiegłam do auta i ruszyłam w drogę. Do gabinetu wskoczyłam praktycznie na czas i od razu wchodziłam do środka. Oczywiście, jak u ginekologa, zostałam poproszona o rozebranie się i zajęcie miejsca na specjalistycznym fotelu. Ku moje zaskoczeniu, nagle usłyszałam od lekarza: “O proszę. Widzę, że Pani się porządnie przygotowała na to badanie”. Oczywiście nic nie odpowiedziałam, bo nie wiedziałam nawet o co chodzi. Próbowałam tylko się nie zarumienić. Po wizycie u lekarza spędziłam całkiem normalny dzień: zakupy, spacer, odebrałam dziecko z przedszkola i wróciłam w końcu do domu. Zjedliśmy kolację, trochę odpoczęłam i przyszedł czas na kąpiel mojej córki. Napuściłam jej wody do wanny, bo moja córeczka to uwielbia. Gdy usiadłam na sofie, usłyszałam krzyk z łazienki: “Mamo, gdzie jest moja myjka?” Wiedziałam, że jest w praniu, dlatego powiedziałam, żeby moja 5-latka wzięła nową. Niestety ona nie dawała za wygraną: “Nie! Musi być ta, co była tu rano. Ukryłam w niej wszystkie moje brokaty!” O mój Boże – pomyślałam. Już nigdy nie wrócę do tego lekarza.

Gość gość
No iiii

Gość gość
Odrazu pomyslalam ze szczescie w tym ze corka nie wyszukała tej myjki i ze sie po tobie nia nie umyla ;) fujjj