Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamae32

kremówka dla 7 miesięcznego dziecka

Polecane posty

Witam! Chciałam zapytać czy dobrze zrobiłam podając 7 miesięcznemu dziecku kremówkę z kawiarni. Zjadł co prawda tylko parę łyżeczek tego kremu, ale usłyszałam w tym czasie od siedzących pań obok stolika które rozmawiały miedzy sobą na mój temat, że jaka to ja nieodpowiedzialna matka jestem że podaję takiemu maleństwu takie rzeczy.

Gość gość
Olalabym glupie baby.

Gość gość
Takiego bejbika to trzeba jeszcze cysiem karmić a nie kremowką nieodpowiedzialna mamo. Sam cukier i mleko w rej kremowce a wiadomo że cukier zabija a mleko krowie jest dla cielaków. Pewnie sie wstydziłaś cyca wyjąć a niepotrzebnie bo cycusianie jest normalne i piękne.

Gość gość
16.25 takie baby jak ty to trzeba zamknac w zakladach specjalnych.

Gość gość
Cycus to podstawa dla dzidziolka

Gość gość
Nic złego nie zrobilaś. Dziecko ma juz 7 miesiecy. Dawaj wszystko po troszku. Mój ma rok i jak my jemy czesem na mieście to on też zje jakies nuggetsy czy cosni w tyle mam co kto myśli :)

Gość gość
Chyba zbyt madre nie bylo to. Po 1 słodycze ograniczamy po 2 jak już to domowe a nie w kawarni ale to ty jesteś matka.

Gość gość
Nie zesrajcie sie z tymi slodyczami. Jak jadla i dziecko tez chcialo sprobowac, to sie daje. Przeciez pisze, ze zjadlo tylko troche i martwi sie czy dobrze zrobila dając, wiec to jest proste, ze nie daje dziecku slodkiego na codzien.

Gość gość
Guzik prawda!!! 30 lat temu gotowalo sie kleiki ,kaszki na krowim mleku , juz od pierwszych dni zycia i jakos zyjemy! Malo kto mial alergie, a jak juz to na orzechy czy inne mocno alergizujace cuda. Moja cora ma alergie wziewne na wszystko, ale pokarmowej zadnej ( znaczy na bulki z tesco- cos w nich jest ze jej pokrzywka wyskakuje) od3 mc zycua dostawala po za cycem cos do sprobowania, w wieku 10 mc jadla wolowine z ziemniakami z sosem, makrele, danonki czy krowie mleko- budyn.. i wiecie zedziecko ma 12 lat i zyje! Cud nad cudy- prawda?

Gość gość
Nuggetsy na miescie... Gratulacje. Juz lepiej w domu zrob jak tak bardzo chcesz wciskac dziecku juz smazone i tluste. Co do ciastek, ciasta, lepiej juz podac domowe niz ten kawiarniany syf. Zobaczcie sobie chociaz sklad kupnych biszkoptow-E rzadzi...

Gość gość
Cysia, cysia, cysia!!!!!!

Gość gość
Tak. Od dziś będe sprawdzac kazde opakowanie żarcia żeby tylko dziecko nie zjadlo zadnego E! A te nuggetsy na miescie raz na dwa miesiace to mu tak zaszkodza ze jeszcze na oiomie wyladuje! Dmuchajcie na dzieci tak dalej, a bedzie z tego wiecej szkody niz pożytku!

Gość gość
Do ktorego roku zycia bedziesz dziecku gotowac*****ec domowe zdrowe? Kiedy pierwszy raz dasz mu kremowke z cukierni? Kiedy zje pierwszy raz czipsy, albo inne krakersy okraszone chemia? Do konca zycia bedziesz mu gotowac? Nie? To gwarantuje Ci ze jak dasz kilkumiesieczniakowi cos "niezdrowego" raz na jakis czas , to mu nie zaszkodzisz, a wrecz organizm oswoi sie z chemia. Oczywiscie na na skale zeby dwulatek pil kole przegryzajac czipsami!

Gość gość
Cycus, cycus, cycus.

Gość gość
dzięki za odpowiedzi :) pozdrawiam

Gość gość
W takim wieku dzidziusie jedzą mlesio z cysia a nie chemiczny, cukrowy krem z kawiarni!!!

Gość gość
Moja córka ma 11 miesięcy. Do rej pory dostawała tylko specjalnie przygotowane dla niej dania. Od niedawna zaczynam jej podawać po troche naszego jedzenia, np. Rosołek, zupy, racuszki itp