Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cisnieniemiskoczyloo

obraziłam się na faceta a on ma to gdzieś!!!!!

Polecane posty

Gość cisnieniemiskoczyloo

Uwazam ze mialam powod sie na niego delikatnie obrazic poniewaz nie poswiecil mi gdy potrzebowalam wystarczajacej uwagi tylko mial wazniejsze sprawy na glowie. Zrobiło mi sie przykro i zdenerwowana napisałam mu z ironią że super ze o mnie pamieta i dobranoc. A on na to o co ja się obraziłam... No to juz mu nie odpisałam, niech się trochę pofatyguje!! A najlepsze jest to ze nic wiecej nie pisze, minął już ponad 1 dzień a on nawet nie mysli o mnie tylko pewnie z kumplami siedzi. A uzupełniając to jestem chora i on ani raz nie zapytał czy mi czegos nie trzeba lub czy mnie odwiedzic

Gość gość
O jejku, nikt się z dzieciaczkiem nie chciał bawić i dzieciaczek musiał aż tupnąć nóżką... A teraz stoi zasmarkany i czeka aż mu ktoś gile powyciera... Przytulam.

Gość gość
To powiedz o co chodzi,po prostu uwielbiam te teksty tępych dzid typu "domyśl sie","powinienes wiedziec" , a co ja kur*wa telepata jestem? Je*bnijcie sie w lby babska wredne.

Gość gość
Najlepszy jest ten opad szczęki kiedy okazuje się że trafiły na kogoś kto te s**ttesty i fochy na w doopie i robi swoje. Stoi potem taka sierota i nie wie jak wybrnąć bo przecież ONA SIĘ NIE ODEZWIE :D

Gość gość
Na kolanach do Pani i błagać o wybaczenie!