Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktoś mi przelał na konto 450 zł :)

Polecane posty

Gość gość

Dziękuję i proszę o więcej :) 79 9096 0004 3001 0078 3945 0001 Bank Spółdzielczy w Jarosławiu.

Gość gość
Już wiem kto przelał... to mój Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej :) Socjał forever.

Gość gość
Za 2 tygodnie wpłynie jeszcze 364 zł z tytułu pracy socjalnej (sprzątanie klatki w budynku Urzędu Pracy) i w sumie wyjdzie mi 814 zł na miesiąc :) I z nikim się nie podzielę, bo jest singlem i jestem dusigrosz :) Nowa kurtka - 120 zł, nowe buty typu BHP - jakieś 100 zł. Reszta na jedzenie i inne drobne wydatki :)

Gość gość
Jeżeli ktoś z was może mi dosłać jakieś dodatkowe pieniądze, to serdecznie zapraszam :) Mam 31 lat, i żyję z socjału, tak jak uchodźcy w Niemczech. Tylko że jestem polskim obywatelem i mieszkam w Polsce :)

Gość gość
PL16187010452078122008580001 x Dragon wyslij mi jezeli mozesz 10 zł :)

Gość gość
@ 12:38 Podszyw. Moje konto, to jest to w pierwszym poście. Jestem zdrowy. Ale niestety w tym kraju nie ma żadnej pracy. Panuje bezrobocie i bieda :)

Gość gość
Najpierw zarejestrowałem się w Urzędzie Pracy, ale nic dla mnie nie mieli. Więc zgłosiłem się do Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej i tam załatwili mi pracę socjalną (na kontrakcie socjalnym zamiast umowy o pracę). Plus dofinansowanie pierwszej, 50-procentowej wypłaty na okresie próbnym. Te 450 zł to właśnie to dofinansowanie. Normalnej pracy w Polsce nie ma.

Gość gość
Zagranicą też już byłem - w Hamburgu. W czerwcu 2017. Tam też nie ma pracy :)

Gość gość
Ulice Hamburga tonął w bezdomnych imigrantach. Z Polski, z Afryki, z Bliskiego Wschodu, z Bangladeszu, zewsząd :)