Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robicie cały dzień w domu ?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do mam które nie pracują zawodowo i maja większe dzieci (chodzą do przeszkolą /szkoły ) . Co robicie cały dzień w domu ? Macie jakiś plan dnia ?

Gość gość
Ja nudze sie.Teraz corka ma ferie.Wczoraj wyjechala na wycieczke na 4 dni.Wraca w srode wieczorem. Dzis wstalam przed 7.Maz akurat szykowal sie do pracy.Wypilismy herbate chwile pogadalismy i po 7 wyeszdl z domu.Ja wtedy posiedzialam na necie.W miedzy czasie odebralam kilka tel. od corki.Potem po 9 ogarnelam sie i pojchalam do miasta.Chcialam kupic jakas kurtke ciepla bo w obecnej jest mi zimno.Niesety nic nie znalazlam.Polazilam poo sklepach.Zaszlam tez do jysk kupilam kosz do lazienki, 2 reczniki kuchenne,koszk na kosmetyki do łazienki.Wracajac zajechalam do piekarni bo chleb, do miesnego i do warzywniaka i o 12,30 wrocilam do domu.Zrobilam sobie sniadanie- zjadlam a teraz siedze na necie a w tle w tv ogladam 19+.Potem jeszczeraz pojade do iasta bo maz prosil mnie zeby kupic mu cieple rekawiczki.Jutro i w srode mam robote - na 5 h dziennie.

Gość gość
Ale z was pasozyty. Wasi mężowie i dzieci mają bardziej bujne życie towarzyskie.

Gość gość
A to jakiś obowiązek posiadania życia towarzyskiego? Ja pracuję, ale życie towarzyskie mam minimalne i mi z tym dobrze. I'm mniej tego tym lepiej.