Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolasportowa

Ile cm powinien miec facet?

Polecane posty

Gość gość
MiesY 10a 20

Gość gość
ja mam 18

Gość gość
Muzeum Polskiej Piosenki w Opolu zaprasza - YouTube Film dla zapytania muzeum polskiej piosenki ▶ 1:31 https://www.youtube.com/watch?v=YxBeAzJtNwo 31 sie 2016 - Przesłany przez: MPPOpole Od 27 sierpnia 2016 r. można zwiedzać jedyne i niepowtarzalne Muzeum Polskiej Piosenki, które na ... Tak wygląda Muzeum Polskiej Piosenki w

Gość gość
ja uważam że powinien nie obgryzać paznokci. wystarczy do bycia mężczyzną --- no i dres musi być ładny kolorowy niekoniecznie świeży taki wymięty i żeby mu wchodził przez głowę i sznurek żeby mu wisiał równo po założeniu tak z 12 cm. wystarczy i 3 cm w obwodzie

Gość Aguśka ja
Cm wzrostu? Nie???... to nie wiem....

Gość gość
Przykleimy się jak kobiety nie mówią .Dla meżczyzn kobieta góra do 1.65 cm Wyższa odpada , bo już nie takie same doznania.

Gość gość
Dla kobiet jak najwyzszy , z tego samego powodu.

Gość gość
arecki tera pada sniek wystarczy trochę postać na podworku miedzy komórkami można się zmoczzyć ;-)

Gość Namysłów wojew opolsk
Muzeum Polskiej Piosenki (Opole, Polska) - opinie - TripAdvisor https://pl.tripadvisor.com › ... › Opolskie › Opole › Atrakcje w Opolu Ocena: 5 - ‎26 opinii Muzeum Polskiej Piosenki, Opole: zobacz recenzje, artykuły i zdjęcia dotyczące Muzeum Polskiej Piosenki w serwisie TripAdvisor w Opolu, Polska.

o dobra. Dresy wymoczone, odświeżone. Ktoś wspomniał że najlepiej jak zciągane są przez głowę. Dodam. Nietylko dresy dresiarze zdejują przez głowę. Dbają o to żeby i majtki zdejmować przez głowę. A jak się zdejmuje? To ma być czuć że się zdejmuje.