Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale patowa sytuacja z kolegą

Polecane posty

Gość gość

Znam się z tym kolegą jeszcze od czasów studiów, teraz pracujemy razem. On jest cztery lata z dziewczyną, od jakiegoś czasu zwierza mi się że im się nie układa, że to nie tak tamto nie tak, mówi że się kłócą nie rozumieją. Najlepsze jest to że dał mi do zrozumienia że chyba do mnie coś czuje. Oczywiście trochę mnie to zaskoczyło bo zawsze byliśmy kumplami zresztą on ma dziewczynę nieważne. Tylko zastanawiam się skoro się nie układa dlaczego po prostu się nie rozstanie?? Co go trzyma przywiązanie, bo nie mają ani dzieci, kredytu itd. Koleżanka jest z facetem który po sześciu latach rozstał się ze swoją eks bo uznał że to nie to że im się nie układa i miał jaja, więc nie rozumiem tego kolegi

Gość gość
Jak to nie rozumiesz? Standardowe teksty cwaniaków, którzy mają ochotę podnosić sobie ego inną kobietą. A nuż dasz się złapać ma bzykanko bez zobowiązań więc gra biednego misia. Zapewne wcale kiepsko im się nie układa.

Gość gość
gdzie tu widzisz pat? naiwna jesteś wiec sie nabierasz na brednie kolegi o kryzysie w zwiazku :-D