Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bycie kobietą to koszmar, kara boska, masakra, kobiety mają zryte mózgi, chore

Polecane posty

Gość gość

przez pewien lek nabawiłem się ogromnego nadmiaru estrogenów... dopiero po pewnym czasie zorientowalem sie i zrobilem badania... byłem jak baba, jak wy - wybuchowy, zmienne nastroje, płaczliwosc doslownie ryczałem gdy mi bylo smutno, lezalem w lozku i zalany łzami rozpaczalem jaki to jestem nieszczesliwy brzydki ohydny... agresja wobec bliskich, otępienie umysłowe , zaniki pamięci, k***a samo zło powinnyscie sobie wstrzykiwac tesgosteron zeby miec jak najmniej estrogenów, teraz bede szukal tylko kulturystki a nie ;''kobiecego gowna''

Gość gość
agresja wobec bliskich, otępienie umysłowe , zaniki pamięci, x x bejbiku za takie cos moze odpowiadać : zle tsh, zły magnez, kortyzol i np. skoki cukru, problemy z progesteronem, alergia na gluten. wszystko na estrogeny :D przynajmniej dzieki nim pozbyłeś się pryszczy z du.py :D

Gość gość
A co to za lek, że miał tyle estrogenów ? Jak mało estrogenó to może być zły nastrój. Progeseron wycisza, uspokaja, powoduje senność. Kobiety po nadmiarze testosteonu mogą być agresywne i rywalizujące.

Gość gość
ja mam takie wyniki ze i estro i testo w normie ale porownujac procentowe normy testo mam duzo wiecej niz estro , stad np ciemniejsze wloski na rekach i bojowosc. niski mam progesteron i to fakt nerwus niespokojny ze mnie, progesteron poza tym tez ma wplyw na jedrnosc ksztalt piersi

Gość gość
Ja od ok. 20 lat pije wode mineralną, bo myslałam, ze jest zdrowa, ale... sie przeliczyłąm, bo jakiś rok czy dwa temu przeczytałam, że plastik zawiera KETOESTROGENY, a więc pijąc wodę mineral. z plastikowych butelek od ok. 20 lat wtłaczam sobie duże ilości estrogenów.... Mięso z kurczaka też może zawierać estrogeny. Wszystko dziś szkodliwe :/

Gość gość
no to jaka wode pic tap water? nie ufam chlorowanej wodzie z miejskich wodociagow i z gminnych tez nie..