Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy u kogos z Was zycie to tez pasmo porazek i niepowodzen

Polecane posty

Gość gość

Co sie Wam nie udalo/nie udaje? Bo mnie praktycznie wszystko

Gość gość
nie wiem czy jest sens się licytować, ale na pewno Tobie się udało bardziej niż mnie dotychczas ;) Wystarczy, że masz pracę - to już masz lepiej ode mnie ;)

Gość gość
dzieki, uwielbiam ma prace, nie posiadam sie z radosci ze ja mam

Gość gość
@wczoraj nie mam pracy

Gość gość
Pociesz się że tak.

uwolnienie od słuw negatywizmu abysmy zaczeli wypowiadac rzeczy kture buduja abysmy weszli w boze powołanie duchu świety prosze cie o to by naszcze słowa , nasze usta , to co muwimy by zostało przemienione zgodnie z zasadami , kture panuja w twoim ktolestwie , prosze cie, byśmy zaczeli mówic tak , jak ty mówisz i by nasze życie stało sie błogosławione ,jesli przez nasze jezyki , przez nasze slowa weszlismy w przeklenstwo niech to przeklenstwo sie skończy, panie , przepraszamy cie za to i prosimy, daj nam nawrucenie naszych serc , umysłów ,a co za tym idzie terz naszych ust.duchu świety ,przyjdz i wprowadz nas do ziemi obiecanej w naszym życiu,amen

kto przeklina ten przeklina własne zycie kto błogosławi ten błogosławi własne zycie

Gość gość
U mnie, bylam nielubiana zawsze i wszędzie, do tego bylam fajtlapa, na wuefie nic nie umiałam, brak zdolnosci manualnych, plastycznych, w zasadzie jestem do bani, moje cialo tez porazka. Zwiazki rowniez.