Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dosyc idiotow co nie dbaja o zony . ROZWODKI RECE W GÓRE !!

Polecane posty

Gość gość

RAZEm od 10 lat mamy dziecko a na palcu ani jedego pierscionka nigdy nie dostalam od niego bukietow kwiatow. 5 lat przechodzilismy pieklo z powodu jego nalogu , pomoglam mu , nie zostawilam. Zawsze czulam ze go kocham a on mnie mimo tego ze nie planuje ze mna wiecej dzieci ani slubu tkwie... Na dzien dzisiejszy wyraza sie do mnie zle ( jestes jebn... co zrobilaś? ) gdy cos przestawie bez jego zgody. Najwiecej czasu spedza w lazience albo w warsztacie i nie robi tak praktycznie nic sensownego do mnie wieczorem przychodzi na seks wtedy prawi komplementy , czasen pocaluje . Nie je z nami rodzinnych posilkow (woli obiady na stolowce) to przykre gdy on wraca z pracy i mowi juz jadlem . SYN bardzo z nim zwiazany ale wspolnych zabaw nie maja Wybiera mi znajomych i nie pozwala wyjsc na impreze * ze mna tez nie pojdzie Nie chodzi z nami na wycieczki Nigdy nie zabral mnir na randke Raz kupil prezent urodzinowy ( nigdy nie umial zaoszczedzic ) Moglabym wymieniac bez konca i wiecie co wam powiem klapki narascie mi spadly, odchodze nie ma sensu ciagle czegos reperowac w zwiaku jak jest sie z idiota. Zrezygnowalam z zycia , kolezanek wszystkiego i wiecie co on uwaza ze ja mam wszystko i nie doceniam a tak naprawde cale zycie sie kreci wokol niego .Odchodze z niczym ,,,

Gość gość
Jest tu kto ?

Gość gość
Nie rozumiem takich kobiet. Dlaczego z nim śpisz skoro widzisz, że Cię olewa? Jeśli facet nie oświadczy się w ciągu 2-3 lat to kończy się związek bez perspektyw. Sknera po paru randkach powinna dostać kopa w dupę.

Gość gość
To jest racja jak facet się nie oswiadczy po 2 latach to znaczy że taka dziewczyna nic nie znaczyla

Gość gość
Można sobie wmawiać że jest inaczej ale faceci którzy pokochali swoje dziewczyny na zaboj zawsze oswiadczaja się po 2-3 latach , jeśli nie to przykro mi , on szykują skok z inną