Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja tesz kcem tak spamować

Polecane posty

Gość gość
nie działa. mam win7 32 bitowy i nie bangla.

Gość gość
o, dzienkujem :)

Gość gość
@17:39 - nie wiem, u mnie na win10 działa dobrze

Gość gość
może to jest pod x64...

Gość gość
Dobra, ściągnąłem i włączyłem na wirtualce. Chwilę po uruchomieniu pliku exe stacja dysków wysunęła się, na ekranie wyskoczył komunikat "Please insert Kremówka" a z głośników zaczęła lecieć Barka. Wcisnąłem "OK" Na ekranie pojawiły się dziesiątki memów z papieżem i wyskoczył error "Please contact janpawel2@heaven.com"

Gość gość
@17:45 hehehe chyba za dużo po/r/nuchów oglądasz w internecie i masz zawirusowany komputer :D:D z zasrywaczem ja nigdy nic takiego nie miałam ;):D🖐️

Gość gość
wszyscy chcą spamować, a robić to nie ma komu

Gość gość
A ty chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Wyraźnie napisałem, że uruchomiłem na systemie zwirtualizowanym, nota bene świeżo postawionym do tego celu. Więc o żadnych wirusach mowy być nie może

Gość gość
Nie polecam. Po uruchomieniu wyskakuje Dziki Papież i krzyczy o zwrot hajsu za kremówki a przy odmowie (po naciśnięciu Anuluj) wyskakuje kolejne okienko, w którym grozi że mnie znajdzie i, uwaga cytuję, "narzyga mi do d**y".

Gość gość
@18:00 - co nie zmienia faktu, że zwyczajnie łżesz, i jeszcze do tych łgarstw wykorzystujesz Jana Pawła 2 :o

Gość gość
do gość a twoja mama wie o twoich chorych fantazjach ? :o

Gość gość
Znajdź mi polskiego internautę, który nie szkaluje papaja. Nawet szefowa polskiego zarządu Facebooka powiedziała, że nie mogą usuwać treści obrażających papieża, ponieważ nie ma dowodów zaprzeczających, że JP2 GMD.

Gość gość
Pikio.pl Strona Główna Popularne Wiadomości Prokuratura oburzyła katolików. „Tak, można szkalować Jana Pawła II” POPULARNE WIADOMOŚCIWIADOMOŚCISPOŁECZEŃSTWO Prokuratura oburzyła katolików. „Tak, można szkalować Jana Pawła II” Autor: Wiadomości Pikio - Gru 13, 2016 Prokuratura Warszawa-Mokotów stwierdziła, że można szkalować Jana Pawła II. Po aferze z „Mistrzostwami Polski w szkalowaniu papieża” sprawa trafiła do prokuratury, ale ta odmówiła wszczęcia postępowania. Prokuratorzy uznali, że można szkalować Jana Pawła II, ponieważ Karol Wojtyła nie żyje i nie można go w żaden sposób znieważyć. Zawiadomienie Ryszarda Nowaka z Komitetu Obrony Przed Sektami i Przemocą trafiło więc do kosza. xDDD

Gość gość
do gość 18:08 myślę że żaden internauta który skończył chociaż 15 lat nie widzi w tym "szkalowaniu" nic śmiesznego, no chyba że ma jakiś niedorozwój umysłowy to dalej "szkaluje" z innymi dziećmi ;)🖐️

Gość gość
@18:08 - a czy są jakieś dowody na to, że nie jesteś idiotą? Nie ma, więc wyp/ier/dalaj, idioto

Gość gość
Cała Polska szkaluje JP2, najlepszym przykładem są te pomniki stawiane na każdym kroku, np "Pomnik Papieża Pudzianowskiego" :D

Gość gość
#wykopobrazapapieza xD

Gość gość
pójdziesz do piekła to będziesz miał za swoje

Gość gość
do gość - tak, można szkalować papieża, ale kara boska Cię za to nie ominie tak samo jak za szkalowanie jakiegokolwiek bliźniego

Gość gość
Za pomocą czego ten "zasrywacz" był kompilowany? I na podstawie jakich kodów źródłowych? Po kiego grzyba temu takiemu programowi tyle bibliotek dll? ffmpeg, libGLESv2, i masa windowsowych api-ms-win-core? Co ty tam upchałeś, ze program do spamowania wymaga biblioteki dll zawierajacej instrukcje do odtwarzania plików wideo (wspomniany ffmpeg.dll)?

Gość gość
Gdy ja wypije 10 win to mamy gaz.i gazy

Gość gość
OK, właśnie skończyłem stawianie ostatniej, dziesiątej, maszyny wirtualnej z Windowsem 7 x64. Teraz tylko jeszcze tylko skonfigurować VPN i połączenie między nimi a internetem i moża zacząć jazdę bez trzymanki :classic_cool: 🖐️. Zastanawiam się tylko, czy robić to jeszcze dzisiaj czy może jednak poczekać do jutra, na gosziny szczytu, hmmm

Gość gość
ostre spamowańsko nocą pomaga mi lepiej spać ;)