Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

drugie imię wiek zdjecie i adres zamieszkania w CV???

Polecane posty

Gość gość

czy w CV pisać wiek i pierwsze imię którego się nie używa w kontaktach z ludźmi? czy potrzebny jest pelny adres zamieszkania (ulica, numer domu), a nie wystarczy sam kod pocztowy i nazwa miasta/miejscowosci? co z ochroną danych osobowych, nie lubie szastac informacjami, a mialem z tego powodu juz w przeszlosci nie miłą sytuację...pracodawca wywiesił sobie moje CV na tablicy w niby-jego pokoju do ktorego dostep mieli tez inni pracownicy... czy jest sens dodawania zdjecia do CV, czy ma to wiecej plusow/minusow w kontekscie wyzej wymienionej sytuacji? w dowodzie mam dwa imiona, ale posługuję się tylko drugim, to znaczy wszyscy do mnie się zwracają w tym imieniu. czy mogę używać tylko drugiego (w kolejnosci zapisu) imienia z dowodu w CV i przy podpisywaniu dokumentow?

Gość gość
ktoś coś wie w tym temacie?

Gość gość
Tak i nr kolnierzyka

Gość gość
Nie dawalam zdjęcia do cv to niepotrzebne.Jam tak się boisz o dane to napisz zmyslone i nie pytaj o głupie rzeczy

Gość gość
Adres nie ma znaczenia, mozesz podac sama ulice nie musisz podać numeru, koniecznje miasto. Zdjecie to zalezy, jak startujwz na hostesse a na ksiegowa jest roznica Imię lepiej podaj pierwsze. Wiek nie jest istotny

Gość gość
A jesli mieszkam w miejscowosci w ktorej nie ma ulic, tylko są numery domów bo to wieś?