Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość taka oto sytuacja

Jak to skomentujecie mieliście coś podobnego?

Polecane posty

Gość taka oto sytuacja

Witam chciałbym znać waszą opinie i zdanie na temat tej oto historii nie jest ona zmyślona. Było lato tamtego roku i rodzina a mianowicie ciocia zaprosiła nas na grilla, gdy dotarliśmy na miejsce wujek rozpalał grilla. Ciocia z wujkiem mieli 2 córki Wiktorie i Julkę. Wiktoria była ładną ciemną blondynką. Gdy zasiedliśmy do stołu Wiktoria usiadła obok mnie. I gdy zaczęliśmy jeść potrawy z grilla powiedziała że musi iść do łazienki i że zaraz wróci gdy wstawała z miejsca niby niepostrzeżenie otarła się ręką o moje krocze. Gdy wróciła usiadła na swoje miejsce czyli obok mnie i się do mnie uśmiechnęła. Gdy skończyliśmy jeść każdy był najedzony zaczęła mi dotykać krocze nie ukrywam ze zawsze mnie podniecała, gdy się na nią patrzyłem. Kiedy odszedłem od stołu poszła za mną i wtedy zapytałem się co to miało znaczyć i dlaczego tak zrobiła powiedziała że chce mi zrobić loda oczywiście zgodziłem się zrobilła mi laske i wróciliśmy do stołu kazała nikomu nie mówić tak po tej całej akcji siedzieliśmy przy stole jeszcze jakąś 1 gdzinę a w tym samym czasie masowała mnie przez spodnie po moim twardym penisie i tak potem pojechaliśmy do domu raczej nigdy o tym nie zapomnę a i dodam jeszcze że obecnie ona ma 17 lat a ja 18. Mieliście coś podobnego? jeśli mieliście podobna historie to tez możecie opisać. A i jeszcze ciekawi mnie bardzo wasze zdanie na ten temat.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować