Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieatrakcyjny facet

Polecane posty

Gość gość

Mój mężczyzna nigdy nie należał do przystojniaków ale mi to nie przeszkadzało. Ceniłam go za inne rzeczy. Zawsze też miał nadwagę ale nie była ona aż tak duża. Ale niedawno przytył... Brzuch mu wyraźnie urósł. Niby zmienił dietę i stara się przyzwyczajać do warzyw ( u niego w domu zawsze tłusto i mięcho) ale wydaje mi się że je za dużo nadal. Spore porcje jak u mnie jest, jak gdzieś wychodzimy to w kawiarni ciasta nie odmówi etc. Ma Multisporta z pracy i namawiałam go już dawno na siłownię, ale był parę razy i cisza o tym. Kiedyś biegał, ale to też należy do przeszłości Zabawnie przy sobie wyglądamy, ja jestem bardzo szczupła a on..:D Nie wiem jak go namawiać żeby o siebie zadbał, a może powiedzieć wprost? Martwię się do tego o jego zdrowie bo często ma problemy z jelitami

Gość gość
Może jakbyście uprawiali jakiś sport razem, to chętniej by się wciągnął?

Gość gość
Podstaw mu wiedro pod doope niech nasra grubas do pełna, wtedy oceń smak i zapach jego gó\wna ze zwyrodniałych jelit

Gość gość
Może właśnie tak mu powiedz, ze martwisz się o niego, bo wiadomo w tej chwili moze być jeszcze dobrze ale za jakiś czas wszystko się może nagle posypać: choroby serca, cukrzyca, problemy ze stawami itd. No i pomyśl nad tym, żeby może razem z nim zacząć ćwiczyć / biegać (wiem Tobie to niepotrzebne) ale żeby go wyciągnąć i zachęcić.

Gość gość
Nieatrakcyjny mezczyzna i zwiazek 0/10 slabiutkie prowo

Gość gość
No właśnie z tym ćwiczeniem razem to kiepsko bo ja chcę iśc na stretching a to go raczej nie odchudzi :P a biegać nie cierpię. Próbowałam go umawiać z moim kolegą żeby poszli na siłkę ale stanowczo powiedział że nie potrzebuje z kimś etc.

Gość gość
obrzydliwy