Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy łysy może być artakcyjny??

Polecane posty

Gość gość

Witajcie drogie Panie ,mam pytko czy łysy facet może podobać wam się nie dawno rozstałem partnerką bo powiedziała ,że nia lubi łysych po tym jak się mi bardzo mocno wypadły i postanowiłem obciać sie na milimetr ,żeby nie robić idiotycznych zaczesek. Teraz na uraz na tym punkie i jakić mi głupio zagadywać do dziewczyn na imprezie :-( Dodam,że ogólnie jstem wysportowany i mam 184cm wtostu i regularnie ćwiczę.

Gość gość
Moja koleżanka ma łysego męża i mówi ze zawsze tylko tacy jej sie podobali.

Gość gość
podobno kobiety nie lubią ładnych chłopców

Gość Piotroski87
U mnie problem wyglądał bardzo podobnie.. Nagle zacząłem łysieć z taką prędkością, że po kilku miesiącach nic tylko ogolić głowę, a włosy były dla mnie zawsze niesamowicie ważne, więc moja pewność siebie legła w gruzach. Nie byłem wtedy w związku, więc nie wiem jak mogłoby to na niego wpłynąć, ale na pewno miało to bardzo duży wpływ na moje samopoczucie. Nie wiem jak Twoja sytuacja wygląda teraz, ale u mnie w grę w końcu wchodził albo przeszczep albo mikropigmentacja w microhaar w Poznaniu i wybrałem tą drugą opcję, a jeżeli tak zależy Ci na dziewczynie to może pocieszy Cię fakt, że ja właśnie po tym zabiegu znowu poczułem się ze sobą dobrze i zdobyłem się na odwagę, żeby umówić się z moją obecną dziewczyną. Zawsze możesz się umówić na darmową konsultację i zobaczyć czy to też rozwiąże Twoje problemy.