Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdrość o dziewczynę jak z tym walczyć

Polecane posty

Gość gość

Czesc wszystki. Zaczne wszystko od początku. Na popularnym komunikatorze poznalem wspaniałą dziewczyne. Zobaczylismy sie w realu najpierw jako przyjaciele ale potem zakochalismy sie w sobie. Niestety jestem o nia strasznie zazdrosny, a bardziej o to co bylo kiedys. N. (tak nazwijmy moja kobiete) jest dziewica, duzo razy sie pytalem o to czy z kims innym jeszcze byla co z nim robila. Na poczatku dowiedziałem ze poznala chlopaka zaczelo jej na nim zalezec ale bez wzajemnosci, mowila ze byla mocno zazdrosna o niego bo to byla pierwsza osoba na ktorej zaczelo jej zalezec. U mnie od razu sie pojawila zazdrosc ze moze o niego byla bardziej zazdrosna czyli bala sie bardziej ze to jego straci i bardziej przeszkadzały jej inne dziewczyny niz u mnie. Potem dowiedziałem ze ze paru osobom na gg wyslala zboczone zdjecia. Gdy sie o tym dowiedzialem naprawde doznalem szoku. Wiele razy sie o to pytalem mowila ze nic takiego nie robila ze nawet temu chlopakowi nic nie wysylala. Ale wczoraj nalegalem bardzi zeby powiedziala jaka jest prawda. No i dowiedzialem sie ze tamtemu wyslala zdj w majtkach i paru innym osobom. No nie moge sie z tym pogodzic co ja mam zrobic? Ona mowi ze to bylo i nic sie z tym nie da zrobić, bardzo tego żałuję i ze tylko ja sie dla niej licze ale zazdrosc ani troche nie przechodzi

Gość gość
Naprawdę jesteś taki głupi czy tylko udajesz?