Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gośćGosia

Czy jest jeszcze nadzieja na ten związek? ...

Polecane posty

Gość gośćGosia

Hej ,zacznę od początku, jestem z facetem od pół roku .Ma 27 lat, ja 19 więc jeszcze się uczę i tak..jest między nami spora różnica,ale nie w tym problem. Na początku związku było super,starał się,pisał,dzwonił i pokazywał ,że jestem najważniejsza...A teraz ? Pokazuje jak głęboko ma mnie gdzieś ;/ Gdy się poznaliśmy pracował za granicą,ale z racji, że niby ja się pojawiłam zrezygnował po 3 mięs naszego związku i zaczął pracę gdzie jest w domu tylko na weekendy i przez to widzieliśmy się tylko raz w tygodniu na 3 godziny;/ i to zaczęło mi przeszkadzać...teraz od 1,5 mies ma wolne i widujemy się jeszcze rzadziej;/ raz na jakieś 2 tyg i tego nie jestem w stanie zrozumieć chodź mówi,że ciągle ma coś do roboty... były kłótnie na początku o jego byłą ale zawsze starał się to naprawić..teraz są kłótnię o To,że już mu nie zależy bo on tego nie widzi ,ale ja to odczuwam i bardzo mnie to boli :/ teraz nie dojrze,że wyjdziemy raz na 2 tyg to napiszę do mnie jednego SMS na 3 dni ;/ i właśnie w tym jest problem.. Próbowałam z nim rozmawiać już tyle razy ,że nie mam siły...za każdym razem mówi,że kiedyś będzie inaczej i że się poprawi ale to nic nie daje, jest taki sam a nawet gorszy bo po tych kłótniach jest jeszcze gorzej.. I szczerze ...nie wiem ...co mam robić? Bardzo go kocham bo to moja pierwsza prawdziwa miłość , ale już mi serce pęka ,gdy widzę jak mnie traktuje :/ Ja wiem,że z biegiem czasu zawsze się wypala uczucie trochę,ale przecież nie jesteśmy razem nie wiadomo ile ... co radzicie? :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować