Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres pojawił się po roku

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 17 lat, miesiączkowałam od 14 roku życia, więc okres miałam od dwóch lat, zawsze na czas i bez dłuższych przerw aż rok temu (16 lat, luty) miałam laparoakopię woreczka żółciowego, od tego czasu aż do tydzień temu nie miałam okresu więc to prawie rok, przez ten czasu miewałam bóle w okolicy jajnika, nadal je miewam. Moje pytanie brzmi czym to mogło być spowodowane i czy jest to naturalne po takim czasie? Aha chciałam jeszcze dodać że przed operacją odchudzałam się w zdrowy sposób i straciłam ponad 20 kg.

Gość gość
Kiedyś jak się odchudzałam to przez kilka miesiecy też nie mialam okres, ale poszłam do ginekologa dał mi zastrzyki i okres wrócił od tego czasu przestałam się tak ostro odchudzać.

Gość gość
Mi też pierwsze przyszło do głowy odchudzanie i jego skutki. Bo niestety też to zaliczyłam i długo okresu nie miałam. Autorko do gina, tym bardziej że odczuwasz bóle.

Gość ja_Dyzio
powiem wprost , posłuchaj czasem durnego faceta, faceci czasem mądrze podpowiadają , nawet jeżeli NIE posiadają wiedzy medycznej - miałem do czynienia z kilkoma kobietami z takimi 'zaburzeniami' , kilka kobiet 'łykały' tabletki kupione 'o zgrozo' na Allegro kupione, bez rozmowy z lekarzem 'łykały' owszem, tzytzki rosły u kobiety po tych tabletkach ale jakoś dziwnie wyglądały i nie naturalnie , zanikał 'okres' u kobiety , wolała sobie 'dobrze zrobić' za pomocą vibratora i nie chciała kontaktu z facetem , - jak zauważyłem , jest jeszcze jeden problem braku 'okresu' u kobiet , bardzo poważny i niszczący psychikę , to jest STRES , NERWICA , która bardzo wyniszcza organizm , blokuje system nerwowy , znam kobietę , która w wieku 27 lat jest zupełnie siwa, siwa jest wszędzie i 'tam' też a powodem braku okresu przez kilka lat było, że zmarła siostra, zmarł ojciec , noce spędzone w szpitalach , STRES robi nam pustostan w organizmie