Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dojrzały mężczyzna i dwudziestolatka.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 19 lat. Od piętnastego roku życia, czyli w wieku, w którym zaczęłam dojrzewać, nie interesowali mnie chłopcy w moim wieku, tylko mężczyźni w wieku 30,40 lat. Zawsze idąc miastem zwracałam na nich uwagę, oglądałam się za nimi, zdaję sobie sprawę, że mogło to wygladaś dość dziwnie, a nawet śmiesznie. Myślałam, że z wiekiem mi to minie, teraz mam 19 lat i nic się nie zmieniło, nadal kręcą mnie faceci 35+ i w górę, do 50. Uważam, że zmarszczki i siwe włosy dodają im tylko uroku. Tacy mezczyzni przeważnie wiedzą, czego chcą od zycia, nie są egoistami, mają wyrobiony pogląd na świat i nim się kierują. Są po prostu dojrzali. W przyszłości chciałabym zbudować związek właśnie z mężczyzna starszym ode mnie o jakieś 15 lat. Napiszecie mi proszę, czy dwudziestoparolatka ma szansę u dojrzałego mężczyzny?

Gość prawi 121
szanse masz pod warunkiem , że przejmiesz inicjatywe ., Prawda jest taka ze ludzie w wieku powiedzmy 35 lat interesuja sie 27 letnimi kobietami , a nie 19 letnimi

Gość gość
ja mam 34 lata i chętnie poznałbym 20 latkę, ale mam żonę i dziecko.

Gość Ciekawa99
Moj narzeczony jest o de mnie starszy o prawie 18 lat. Ja mam 19 a on 36. Jestesmy juz w zwiazku 3 lata.

Gość gość
ja przed 40stką i interesują mnie tyko starsze kobitki.

Gość gość
Nekrofilia lecz się autorko

Gość gość
Autorko jesteś psychicznie chora jak cie krecą mężczyźni w wieku twojego ojca.

Gość gość
gość dziś ja mam 34 lata i chętnie poznałbym 20 latkę, ale mam żonę i dziecko. x Głównie na takich można liczyć :D

Gość gość
Ciekawa99 ty też się lecz

Gość Ciekawa99
Ja uwazam ze z autorka jest wszystko ok. Kazda osoba ma swoje zdanie ale to nie powód by kogos obrazac. Ja tez bym nie przypuszczała ze bede kiedys ze starszym mężczyzna ale zakochalam sie.

Gość Ciekawa99
Z czego mamm sie leczyc z milosci i tego ze mimo tego ze mamy XXI wiek ludzie sa dalej zacofani

Gość gość
To się szybko rozwiedziesz za 10lat twój mąż będzie cie obrzydzać

Gość gość
Kiedyś to było normą

Gość gość
17:28- nie obrazaj autorki ćwoku bo twoj szkic psychologiczny na podstawie jednego zdania wskazuje iz pedo.filia nie jest ci obcym tematem...

Gość Ja tez lubię starszych
gość dziś 17:28 Ciekawi mnie ile masz lat? :) bo dojrzała osoba by tego nie napisała

Gość gość
Ciekawa99 jesteś naiwna jak dziecko zobaczymy za kilka lat jak będziesz narzekać tutaj na kafe już wiele kobiet ostrzegało przed związkami z dużo starszymi mężczyznami.

Gość gość
Ja również nie uważam, żeby miało być coś ze mną nie w porządku. W końcu moje pytanie dotyczy czego innego, a poruszany jest zupełnie inny temat. Ludzie mamy XXI wiek. Nie sądzę, żeby mój partner starzejąc się miał mnie obrzydzać, to rzecz naturalna, ja tez z wiekiem będę robiła się coraz bardziej pomarszczona. Nie sądzę, żeby jego wizerunek w przyszłości miał jakikolwiek wpływ na moje uczucia co do niego :)

Gość Ciekawa99
To co mi zycie przyniesie dopiero się dowiem ale napewno nie mam zamiaru rezygnować z tej milosci. Jedno wiem...jestem szczesliwa od 3 lat i nie zmienila bym mojego narzeczonego na kogos innego

Gość gość
Chcesz zobaczyc Penisa ?

Gość gość
mężczyźni którzy interesują się nastolatkami to pedo/file

Gość Ciekawa99
Do kogo to bylo ??

Gość gość
Próbowałaś to leczyć?

Gość pozdrawiam autorkę
Dlaczego mają narzekać? Taki mężczyzna jest im w stanie zapewnić bezpieczeństwo, stabilizację finansową, ciepło, miłość. Jest napewno bardziej ogarnięty niż taki niewyzyty 20 parolatek. Ja mam 28 lat, a mój mąż 42. I wiecie co? Nic lepszego nie mogło mnie spotkać w życiu, jest wspaniałym facetem. Autorka ma racje zmarszczki dodają mu tylko uroku. Wie czego chce od zycia, daje mi ogromne ciepło,przy nim czuje się jak prawdziwa kobietka, nie to co przy młodziaku, który co 5 minut ma ochotę i brzydzi się garnek umyć.

Gość Ciekawa99
Teraz w tym momecie zamiast pomoc autorce to ,, goście, , czepiaja sie juz czego tylko moga. Schodzicie na temat pedofilow itp. Prosze zapoznac sie dokladnie z przepisami i doczytac kogo dokladnie nazywa sie pedofilem

Gość gość
zapisz się na terapie

Gość gość
Niewyżyty to jest dojrzały facet co ****ał w przeszłości wiele panienek a teraz szuka żony omijać jak najdalej staruchów!!! Młody też wie co chce od życia, da ci ciepło, pokocha na serio i nie będzie patrzył na ciebie jak na obiekt do seksu.

Gość gość
17:29 widocznie jej ojciec byl dla autorki autorytetem i czesto podswiadomie nie dzialajac zamierzenie szukamy partnera/partnerki podobnych (nie koniecznie wyglad ale inne cechy) do naszych rodzicow. Podejzewam natomiast ze u ciebie ten diagram nie dziala,no coż skoro tata dotykal cie tam gdzie nie powinien i wkladal ci w male usteczka tego co nie nalezy to nie ma sie co dziwic dlaczego jestes na anty i od psychicznych wyzywasz kobiete ktora sama decyduje o swoim zyciu. Ja mam juz 41 lat i nie dalej jak trzy lata temu mialem mlodziutką dziewczyne ktorą zupelnie przypadkiem na ulicy poznalem stając w jej obronie przed jej wlasnym facetem,tak!dobrze czytasz. Nie dosyc ze ona 21 lat i jej facet tez czyli polowe mlodszy odemnie to dostal tak przyspieszoną lekcje wychowania (czyli wedlug ciebie od starego .uja) ze nie wiedzial czy wita nowy rok czy budzą go u stryjka na urodzinach. Zaimponowalo to wspomnianej dziewczynie i noc spedzilismy juz u mnie,trwalo to trzy lata(powod rozejscia to moj wyjazd za granice w celach biznessowych na dlugi okres) sama mi mowila ze nie spodziewala sie iz facet w takim wieku tyle jeszcze moze nie dosyc ze sprawny jestem fizycznie (na sto procent twojego mlodego faceta majtosiuśka rozlozylbym na lopatki predzej niz by mrugnął) to i w lozku calkiem niezle sie spisywalem. Tak wiec oszczedz sobie swoich obrażań autorce i daj jej żyć swoim zyciem,a ty natomiast rozkoszuj sie nadal swoim maloletnim szczylem ktoremu bliżej do dziecka niż do bycia mężczyzną

Gość gość
To zależy na kogo się trafi młodszy może być dużo dojrzalszy emocjonalnie, ogarnięty niż dojrzały co dalej pracuje za najniższą krajową.

Jasne, że masz szansę! Ja z moim jestem już 5 lat, mieszkamy razem od 4. Nasze rodziny nas akceptują, kochają i wspierają. Mamy wspólne pasje, zainteresowania, ba, niema między nami kłótni. Dużo rozmawiamy i spędzamy sporo czasu razem. :) Każdego dnia budzę się obok szczęśliwa i dumna a On traktuje mnie jak swoją ukochaną gwiazdeczkę. Autorko, jest szansa! Pragnę dodać, że nie jestem typem imprezowiczki i wcale nie poleciałam na kasę bo aktualnie zarabiam więcej. Mam dwadzieściapare lat a różnica między nami to 20 lat.

Gość gość
Gerontofilia to się leczy autorko