Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania4554

Mój chłopak jest za bardzo zazdrosny

Polecane posty

Gość Ania4554

Hej pisze tutaj bo już nie wiem co mam robić z moim chłopakiem jestem z nim dopiero 5 miesięcy dla mnie jest on wspaniały taki jakiego chciałam mieć od zawsze chłopaka ma tylko jedną wadę jest bardzo zazdrosny dzisiaj poklocilam się z nim o to że nie mogę w tym tygodniu się z nim spotkać ponieważ jadę do Kalisza ze znajomymi A przy okazji odwiedzić ciocie która tam mieszka on oczywiście wielki foch że najlepiej jak się spotkamy za 2 tygodnie i nie będziemy w ogóle pisać biorąc pod uwagę że pierwszy raz nie mogę się z nim spotkać nie wiem o co mu chodzi naprawdę nie wiem czy ja źle robię coś że ma taki stosunek nie wiem co mam robić już cieszę się że się interesuje i pyta się gdzie idę z kim wychodzę Ale ostatnio jak wyszłam że znajomymi 2 tygodnie temu wtedy kiedy on był w pracy i napisał do mnie jak wrócił jak jest i powiedziałam mu że fajnie A on że pewnie fajni chłopcy tam są nigdy i tak jest za każdym razem aż mi się odechciewa gdzie kolejek wychodziC pomocie mi co mam robić

Gość gość
Zerwac, zadreczy cie ta zazdroscia albo jeszcze gorzej.

Gość gość
Używajcie interpunkcji! Nie da się tego czytać.

Gość gość
to babochłop a nie chłopak debilu:P

Gość gość
Koleś widzi wszystko czarno-biało ( "wielki foch że najlepiej jak się spotkamy za 2 tygodnie i nie będziemy w ogóle pisać" z miejsca próbuje Cię ukarać za krótki wyjazd) i robi sobie swoje nadinterpretacje do tego co mówisz ("pewnie fajni chłopcy tam są" zamiast "pewnie dobrze się bawisz") a to nie wróży dobrze..