Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to za wcześnie na zakup wózka 24 tydzień

Polecane posty

Gość gość

Znalazłam bardzo interesujący wozek używke czy to zawcześnie by kupić?

Gość gość
Jak jest okazja to kup. 24tc to już całkiem spoko

Gość gość
Ja kupiłam swój w sklepie przed świętami BN i byłam wtedy chyba w 23t. Z tym że wpłaciliśmy tylko zaliczkę a produkcja wózka miała ruszyć po 10 stycznia. Na dzień dzisiejszy jestem w 28t i czekamy na wozeczek. Ma być do odbioru w lutym a wtedy będę już po 30t. Myślę że jak masz okazję to kup, bez przesady nie ma co wierzyć w zabobony bo jak coś się ma wydarzyć to się wydarzy niezależnie od tego czy kupisz wózek wcześniej czy przed porodem.

Gość gość
Nie rozumiem stwierdzenia "za wcześnie"- ryzyka poronienia już nie ma, a jeśli nie masz np. niewydolnej szyjki to ryzyko porodu przedwczesnego jest podobne już aż do końca ciąży. Za wcześnie, bo nie wiadomo czy urodzisz żywe, zdrowe dziecko? Tak myśląc trzeba by czekać do samego porodu ze wszystkim... Jedynie nowego wózka nie opłaca się kupować parę miesięcy przed porodem, żeby nie kurzył się w czasie gwarancji.

Gość gość
Kupowalabym. Nie ma co czekać do ostatniej chwili bo później to i sił brak i kasy na raz tyle wydać.

Gość gość
A myślicie że adamex pajero używany za 1000 zł to wgl dobra cena? 3w1. Na zdj wygląda ładnie tylko ciekawe jak na żywo. Jak widzę nowy jest za 1500 -1600

Gość gość
Poczytaj opinie na temat tego wózka. Poza tym zobaczysz na żywo jak wygląda, czy nie jest pozdzierany stelaż itp. Ja osobiście bym używki nie kupiła ale to moje zdanie.

Gość gość
Ja kupilam wozek w 21tc, czeka w kartonie aby sie nie kurzyl. Nadarzyla sie okazja i z niej skorzystalismy. My akurat zdecydowalismy sie na nowy wozek ale w bardzo rozsadnej cenie. Jesli kupujesz uzywany to podpytaj sprzedawcy gdzie wozek byl trzymany. Jesli np na strychu lub garazu to moze miec nieprzyjemny zapach trudny do usuniecia. Lepiej to sprawdzic

Gość gość
17 49 a jaki wozek kupiłas?

Gość gość
Ja w 1 ciąży dostałam wózek za darmo chyba w 16tc. Nadażyła się okazja to wzięłam trzymałam go przykrytego, żeby się nie kurzył.

Gość gość
17:10 ja kupilam wozek z paragonu 1400, teraz chodza po jakies 1200zl w necie. Zaplacilam 300 zl.3 w 1 w stanie idealnym do tego dostalam jeszcze reklamowke zabawek dla niemowlaka. To byla okazja! A ten wozek co podalas na olx w bardzo dobrym stanie juz za 600 zl, wiec okazja marna!

Gość gość
Co to znaczy niewydolna szyjka?

Gość gość
jeżeli wózek jest w promocji to czemu nie

Gość gość
ja kupiałam w 30tc