Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niemialam z kim rodziny zalozyc i zle skonczylam.

Polecane posty

Gość gość

Jednego faceta co poznalam popychal mnie wymuszal seks bil ciaze usunelam kolejny niechcial dawac mi zadnych pieniedzy jak jestem z nim w ciazy musze dziecko oddac zostawic w szpitalu bo sama jestem biedna i tak to sie konczy gdy chce sie cos zmienic w zyciu na sile.Nic z tego zycia nie mam i nikogo nie mam

Gość gość
Jak to nie miałaś? Miałaś ale zabilas a kolejne zostawisz w szpitalu. Boże widzisz i nie grzmisz!!!!!!!!!

Gość gość
Patologia. Po co się w takie związki ładujesz? Szanuj się dziewczyno!

Gość gość
Tak to jest sie czeka tylko, az to facet zacznie podrywac, a samemubma sie w d***e inicjatywe i zaproszenie na randke.

Gość gość
Bo nie mam nikogo, nigdzie nie chodzilam nigdzie niebylam zapraszana. Nigdy niemialam kolezanek przyjaciol niebylo nawet zadnej opcji by kogos poznac a tych facetow co poznalam to przez radio elka i internet.Bardzo mi dokuczala samotnosc nawet nie mam z kim rozmawiac jedynie z psychologiem ale widze ze i nawet ona niejest wstanie mnie zrozumiec.Siedze teraz codziennie w domu nigdzie nie wychodze czekam do maja na porod boze daj mi sile by dziecko oddac zostawic

Gość gość
Hallo co tak wszyscy milcza facetow dobrych jest garstka a duzo jest takich co zadna ich niechce ale mnie tez zaden niechcial tylko jacys tacy z patologii bo taka prawda padlo mi juz na psyche od nieulozonego zycia. Wszystkie moje kolezanki wyszly zamaz i to dobrze i porzadnie tylko nie ja.We wiekszosci faceci sobie szukaja kogos tylko na sam seks ale oni sie nie przyznaja do tego bo by darmowego seksu niemieli.

Gość gość
E tam samemu jest byc bardzo zle a z debilem byc to jeszcze gorzej. I juz niewiadomo jak zyc gdy nawet nie mam do kogo geby otworzyc a dzieci mam z facetami z patologii bo zaden nie byl mna zainteresowany.