Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nawet stare prawiki inersują się ładnymi dziewczynami?

Polecane posty

Gość gość

Mam takich dwóch znajomych. Ten na którego zwróciłam większą uwagę to mój znajomy z pracy, ma 32 lata, żadnego związku za sobą. Ostatnimi dwoma laty spławił dwie brzydsze dziewczyny, ale z podobnymi doświadczeniami co on. A od paru tygodni łazi z taką wychuchaną, o której skąd inąd wiem, że miałą już co najmniej dwa bolce w środku. Czyli to jednak mit, że prawiki to romantycy i patrzą na wnętrze

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą dorobić sobie dodatkowo 1400zł przy komputerze. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone i zapisz się na listę http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakdorobic

Gość gość
hahaha no jasne;) sam jestem prawik 33 lata co nie oznacza że rzucę się na pierwszą lepszą - swoje wymagania mam sorry kobieta musi mnie pociągać,nie musi być jaks plastikową lalą,po prostu musi być piękna i subtelna. prawik nie prawik facet ma sie szanować - nie strace cnoty z pierwszą lepszą k...ą bo prypane społeczeństwo wysyła mi taki podprogowy nakaz że facet po 30tce bez seksu jest nikim:) cnotę strace z tą kobietą którą pokocham i jk chcecie to mnie wysmiewajcie - spływa to po mnie:) do prawictwa na pewno sie swojej partnerce nie przyznam:)

Gość gość
A ja znam przypadek, że taki jeden wybrał brzydsza ale bardziej zaradną życiowo i charakterną. Co kto lubi. Brak pewnosci siebie u kobiety to duża wada, wiem, bo to mam i takim dorosłym facetom to przeszkadza, nawet jeśli na mnie "lecą" na początku.

Gość gość
a dlaczego nie? nikt nie chce okruchów ze stołu tylko całego torta;) nawet grube i brydkie dziewczyny pragną maco i i mięśniaków nie oszukujmy się a stare panny i stare samotne mamy z dzieckiem młodszych;)

Gość gość
Uczciwość życiowa by nakazywała, żeby takie prawiki interesowały się kobietami bez przebiegu, a te z przebiegiem zostawiali facetom z przebiegiem