Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robertwawaw

Dlaczego każda ładna kobieta po 30 jest labo zajęta albo samotna matką

Polecane posty

Gość Robertwawaw

Jestem 35 letnim warszawiakiem mieszkającym w kawalerce i szukającym partnerki. Zauważyłem ze każda sensowna kobieta po 30 jest albo samotną matka albo zajętą, z czego to wynika ? Jest rzeczą oczywista ze mój target wiekowy musi być mniej więcej pomiędzy 18 a 27 rokiem życia. Co jest nie tak z singielkami po 30?

Gość gość
To chyba dosc logiczne. Njlepszy towar najszybciej znika z rynku, wiec te ladne sa zajete albo juz po przejsciach, bo byly zajete i nie wyszlo.

Gość gość
nie ma ładnych samotnych bab po 30 taka prawda

Gość gośćładnasingielka30tka
Co jest nie tak z singielkami po 30? fff na to pytanie odpowiedziałeś sobie w temacie przecież

Gość gość69
Raczej zadaj pytanie sobie, co jest nie tak z tobą że w wieku 35 żadna cie nie chciała i jesteś sam.

Gość gość
już widzę jak laski z przedziału wiekowego 18-27 lecą na 35-latka huehue :D :D :D

Gość gość
Ja mam 30 lat, ponoć efektownie wyglądam i nigdy się nie znikim nie spotykałam ale też mam powód czemu tak jest.

Gość gość
ja jestem po trzydziestce, sama, nie mam dzieci ani faceta, jestem chyba zbyt wybredna ;)

Gość gość
35 to prawie dwa razy tyle co 18, może i by się jakaś taka dziewczynka zainteresowała ale wątpie, że z tego jakiś sensowny związek mógł być.

Gość gość
Czas dziala inaczej na kobiety i mezczyzn 30+ to dla mezczyzn zwykle zaczyna sie bycie mezczyzna bo ma sie mocniejsze rysy twarzy niz wczesniej, mocniejszy zarost, osiagniecia, mieszkanie itd. doswiadczenia zyciowe czyli ma sie to co jest dla kobiet atrakcyjne u kobiet jest odwrotnie. Wszystko zwykle do 30.

Gość gość
Tylko dla sensownych ludzi ważne jest też to, żeby się świetnie dogadywać, dobrze czuć w swoim towarzystwie i tu jednak podobny wiek jest ważny.

Gość gość
Dla Ciebie sensowna znaczy ładna? Aha :) I co nie tak jest z samotnymi matkami? Jako mężczyzna w średnim wieku, w którym zwykle ludzie maja już nastoletnie dzieci i większe mieszkania, powinieneś już takie rzeczy wiedzieć, ze ludzie się rozstają, a ludzie po 30 zwykle maja dzieci ... ;)

Sensowna czyli taka która zechce spojrzeć na takiego. Po 30tce dopiero że tak powiem rozkwita :)

Gość gość
Przez te wpisy to chyba autora w depresje wpędzicie;) Niech tam każdy robi co uważa, jak komuś odpowiada młodsza/młodszy partner/ka lub starszy/starsza to co komu do tego. Osobiście uważam, że ważne żeby być na podobnym poziomie mentalnym i jak dla mnie to max 5 lat w jedną lub drugą stronę.

Gość gość
ale z ciebie pustak, jak chcesz tylko dziewczyne z przedziału 18-27 to świadczy ze jesteś bezwartosciowy i zakompleksiony i chcesz młodym ciałem sobie zrekompensować swoje kompleksy! Jakby dla ciebie sie liczyło coś więcej poza wyglądem i byłbyś mądry, to byś tak nie pisał. Mam nadzieje że żadna wartościowa 18-27 nie trafi na Ciebie, tylko same tak puste jak ty!

Gość Robertwawaw
dziś Nie powiedziałem zw tylko dziewczyny z przedziału 18-27 napisałem że jest rzeczą niemożliwą znalezienie sensownej kobiety kobiety po 30 która nie jest samotna matka albo mężatką. Niestety ale taka prawda jak spotykam na ulicy czy w związku z wykonywanym zawodem atrakcyjna elokwentną trzydziestkę to zazwyczaj mogę postawić 100 zł że to labo mężatka albo samotna matka.

Gość gość
Stare baby po 30 i te przed cię tutaj zagryzą. Myślą, że jak ci powiedzą, że młode dziewczyny się tobą nie zainteresują to się na nie rzucisz. Taki spryt dla ubogich czyli domena kafeteryjnych bab. Gdzie ty wogóle widziałeś ładne 30? U nich wszystkich widać już zmarchy na twarzy, pod farbą do włosów już siwe kłaki. A dopiero doznasz szoku jak zdejmą koszulkę i zobaczysz jakie cuda, a raczej antycuda czyni grawitacja z starzejącą się skórą. Startuj do 20tek i wogóle daj sobie spokój z starymi babami po 30. No chyba, że masz fetysza na starocie to inna sprawa. Na kobiety 25-30 faceci w ich wieku i tak się nie rzucają, każdy woli <24. Także spokojnie jak się zakręcisz to wyrwiesz w tym przedziale, a może nawet <25.

Gość Robertwawaw
dziś Bez przesady seksowne trzydziestki tez się zdarzają ale jak już powiedziałem albo mężatka albo samotna matka, co do reszty się zgodzę magia młódek dwudziestoletnich jest niezaprzeczalna a poza tym dużo nich jest wolna i do wzięcia.

Gość gość
Z tym wiekiem to g. prawda.. ja sama jestem po 30, a "lecą na mnie" chłopcy po 20 :) gdyby nie to, że uważam ich za dzieci (choć nie wyglądają) powiedziałabym, że są przystojni. :) aha i fajni, rozgarnięci, dobrze wychowani, sympatyczni, ba, a nawet dosyć inteligentni.:)

Gość gość
Życie jest do d**y zoorganizowane. Człowiek niby żyje tyle lat, a kobiety są dla niego atrakcyjne w zaledwie wąskim przedziale 10letnim od 18 do 28. Potem to patrzy i się wkurza czemu one już tak zbrzydły.

Gość gość
dobrze że z kafeterii dowiedziałam sie jak myślą mężczyźni, już nigdy z żadnym się nie zwiążę. jesteście wszyscy podli.

Gość gość
gość dziś [18:21 A co powiesz o egzotycznych pięknościach po 40? Dalej wszyscy szaleją za nimi..;)

Gość gość
Nie lubię Roberta z W-wy ! Facet jest mocno felerny umysłowo i fizycznie i gada przez nos bo jest niedorozwinięty.

Gość gość
wczoraj Taaa, wmawiaj sobie że wyglądasz lepiej od świeżych dwudziestolatków z błyskiem w oku, śliczną cerą, młodym ciałem! Żałośni jesteście jeśli w takie idiotyzmy wierzycie, ale to typowe dla samców.

Gość gość
Nie chciałabym faceta, który uważa, że dwudziestki są lepsze ode mnie, bo są młodsze..:)

Gość gość
z kafeterii można się dowiedzieć ciekawych rzeczy. Tylko kobiety się starzeją ☺

Gość gość
Według za przeproszeniem ekspertów od babskiej urody to 30 letnia jest starym truchłem. Ma wzdęcia, hemoroidy, nietrzymanie moczu. Powinna iść na cmentarz i już stamtąd nie wracać. Takie mądrości pochodzą od specjalistów od wszystkiego z tego forum.Kobieta jest nic nie warta jak jeszcze w przedszkolu nie znajdzie sobie faceta, a po 18 urodzinach musi zacząć ostrzykiwać się botoksem, wszystko sobie poprawiać ku uciesze faceta. Mogą sobie popisać pierdoły, tylko na to ich stać

Gość Robertwawaw
Chyba nie zrozumieliście tezy postawionej przeze mnie w pierwszym poście Jeszcze raz powtarzam zdarzają się atrakcyjne trzydziestki ale zazwyczaj są zamężne albo samotnymi matkami.

Gość gość
noo baba jak kończy 30 lat i nie ma partnera to znaczy ze ma niezbyt przyjazna aparycje.