Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotkałam się z chłopakiem i nie wiem, co nim myśleć.

Polecane posty

Gość gość

Trzydziestolatek, który dużo czasu spędza w pracy. Pracuje w dość dużej firmie (budowlanej), a po godzinach dorabia jako kierownik budowy. Nie wiem, ile zarabia, ale podejrzewam, że dość dobrze. Ma swoje mieszkanie, które nadal spłaca, ale nowe, 3 pokoje itd. Zna języki, trochę zwiedza, ale weekendy spędza albo na rowerze, robi większe trasy, albo w górach na nartach itd. Cały czas zajęty, raczej unika imprez w stylu picie + tańczenie. Jak wyglądałby związek z takim człowiekiem?

Gość gość
Pytałaś go o mieszkanie? Jaka żenada, bo chyba sam ci nie powiedział z własnej woli. Juz widze ten wywiad jaki przeprowadzałaś.

Gość gość
Dobrze i przyszłościowo :p Chyba że patrzysz za Januszem wiecznie obrażonym na świat, leniącym się na kanapie i zbierającym na tanie wakacje latami w mieszkaniu na przytłaczający kredyt

Gość gość
Następna tylko o kasie. A jakiś charakter zauważyłaś?

Gość gość
Ciężko ocenić charakter po jedynym spotkaniu. On był inicjatorem spotkania, trwało to około 2 godzin. On wybrał miejsce i czas, a ja przełożyłam o godzinę, bo bym się nie wyrobiła.

Gość gość
A sam o mieszkaniu opowiadał czy był wywiad?

Gość gość
Ty go widziałaś, rozmawiałaś przez 2 godziny. My mamy kilka zdań, ale to my mamy wiedzieć, jak ten związek będzie wyglądał? Pomyśl, czy jesteś kompatybilna, czy potrzebujesz imprez, czy rower jest opcją. Fajnie jest razem pojeździć.

Gość gość
No co Ty, autorka na pierwszym miejscu wymieniała pracę i mieszkanie i juz mysli o związku :D A człowieka w ogóle nie zna, no ale już sobie marzy jaki poziom zycia będzie mieć

Gość gość
Więc w taki sposób myślą kobiety... Wszystkie rzeczy które wymieniłaś są związane z kasą, jesteś beznadziejna...

Gość gość
Ja zaczęłam temat mieszkania, wynajmuję, a chciałabym swoje, a on wtedy opowiedział jak zdobył swoje.

Gość gość
Mam nadzieję że jeszcze są na świecie dziewczyny które nie patrzą na kasę tylko na to czy chłopak się stara i mu zależy...

Gość gość
są, są, dałam szansę, ale im się nie chciało czekac z seksem

Gość gość
Haha ale pustak z Ciebie. Facet zaradny spokojny lubi aktywne weekendy. Dla mnie bomba. Ale Ty jesteś z tych co będą narzekać ze facet nie ma dla Ciebie czasu, ze cie zaniedbuje nie dba o twoje potrzeby. Że po całym tygodniu ciężkiej pracy nie chce iść z Tobą na imprezę tylko woli się odstresowac jeżdżąc na rowerze. Wszystko zależy od Ciebie. Czy jesteś w stanie przejąć większość obowiązków domowych. W przyszłości wychowywanie dzieci itd. Bo jeśli masz narzekać to szukaj sobie faceta z większą ilością wolnego czasu.

Gość gość
Facet nie pije o i nie jest imprezowy a tej jeszcze źle :/

Gość gość
Właśnie też zauważyłam, ze nie napisała nic na temat tego czy jest zabawny, inteligentny, czy złapali wspólny język, tylko ze ma mieszkanie i dwie prace:D Autorko rozumiem ze gdyby stracił pracę to jesteś gotowa mu to mieszkanie pomoc spłacać, bo w koncu mieszkanie nie jest jego, tylko banku? Nie dziwię się później ze faceci mają podejście takie jakie mają.

Gość gość
Do dziś Fakt tacy nie są nic warci jeśli zależy im tylko najednym ale są i tacy którym się nie śpieszy, są trochę skryci może nie są mistrzami flirtu ale im zależy i tak właśnie trzeba dawać szansę

Gość gość
Przykro mi, że tak mnie postrzegacie. Niestety uważam, że praca i sposób spędzania wolnego czasu dużo mówi o człowieku. Każdy z nas jest inny, więc nie interesuję się facetami, dla których liczy się tylko wieczorne piwo i oglądanie telewizji. Dlatego o tym wspomniałam.

Gość gość
Laska ale to przecież dobrze o nim świadczy ze nie jest imprezowy. Nie pije Alko. Weekendy spędza aktywnie a nie zalega na kanapie przed TV. Więc serio nie rozumiem o co tobie chodzisz. Nie chcesz mieć imprezowefo faceta. Takiego spotkałam na swojej drodze więc o co cho ? Bo nie kapiren?

Gość gość
dziś ale nie wspomniałaś o najważniejszym, czy w ogóle go lubisz... jakie to głupie myslec o czyjejś pracy i nie mysleć czy ma sie wspólne tematy, wspólną wrażliwość co z tego, że facet jest dobrym zapewnicielem dóbr jak się nie jest w nim zakochaną? i tak to jest, złapanie faceta prosperującego a potem powstaja rodziny gdzie atmosfera jest jak w grobowcu

Gość gość
Jak dla mnie to fajnie, widać, że facet jest ogarnięty. Nie boi się pracy, coś umie, ma pasje, uprawia sport, więc pewnie też nieźle wygląda. Na pewno taki lepszy od imprezowicza, ten solidny, to przynajmniej będziesz mogła na niego liczyć, nie polec***ić jak będziesz go potrzebowała i raczej się nie będziesz wstydzić za niego.