Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Odruchy wymiotne u 11 latki... Grzybica?

Polecane posty

Gość gość

Witam, proszę o radę ponieważ córka skarży mi się na dolegliwości w gardle: ścisk gardła, odruchy wymiotne często jak zbyt długo mówi lub odruchy wymiotne takie dławienie że jak zakaszle to ma wrażenie że zwymiotuje. Ma też ogromną flegmę ciągle kaszle, boli ją głowa nad okiem i ma zapchany nos katarem. Często jej się też odbija pod szczęką głośno i tak: Wykryło jej grzybicę gardłowo-przełykową mała ma żółty język, byłam u pulmonologa mówiła że to może być migdał (mała ma też nieświadomie otwartą buzię i chrapie w nocy oraz kaszle flegmą) i również ma przesuniętą tchawicę i jak leży na prawym boku to ją ściska gardło. Czy odruchy wymiotne oraz odbijanie jest od grzybicy? Mała ma chyba ogólnie grzybicę przewodu pokarmowego bo w kale jest pomarańczowy śluz o galaretowatej konsystencji, odstające kawałki z kału pomarańczowe, itp. córka ma objawy trzeciego migdałka, grzybicy przewodu pokarmowego. I teraz pytanie, czy od grzybicy może mieć odruchy wymiotne? Bo w sumie odbijanie jest chyba od grzybicy jelit bo pisało tam takie objawy. Córka też ma pasożyty, owsiki. Czytałam że one powodują grzybicę przewodu pokarmowego. Więc pomóżcie :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować