Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uraz psychiczny pogadanka

Polecane posty

Gość gość

Hej. Napisze tak w skrócie. Macie tak ze gdy wszystko się układa to nagle jedna sytuacja powala was z nóg? Mi zdarzyło sie przed świętami... Zrobilo mi się duszno w Carrefour i wpadłam w panikę. Skonczylam na wieczorynce i hydroksyzynie... Od tamtej pory unikam wyjazdu na miasto...poruszam sie wokół domu i czuje ucisk w glowie i strach jak mam dalej wyjechać... To siedzi w glowie ale jak sie przemóc w sobie i olac temat i zrozumieć de wszystko jest dobrze? Ze nie ma zagrożenia i wtedy w sklepie sama sie nakręciłam... Miał tak ktos kiedyś?

Gość gość
co to wieczorynka

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą pracować stale lub dodatkowo przy komputerze. Na początek oferuję 1400zł w pierwszym miesiącu. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone i zapisz się na listę http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakdorobic1

Gość gość
Mojej znajomej emigrantki babcia tak miala. Bała sie wychodzic z domu to nerwica

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą pracować stale lub dodatkowo przy komputerze. Na początek oferuję 1400zł w pierwszym miesiącu. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone i zapisz się na listę http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakdorobic1

Gość gość
Za mną 2 tygodnie temu leciała zakonnica przez całe centrum handlowe. Chwyciła mnie też za szalik. Kiedy poczułam, że ktoś mnie ciągnie, zatrzymałam się i puściłam to coś przodem. Wtedy zobaczyłam granatowy habit. Od tego czasu wszystko mi się równo i systematycznie wali prosto na glowę. Te czarownice są zagrożeniem dla społeczeństwa.

Gość gość
Wieczorynka- SOR nocny dyzur

Gość gość
Chodzisz do psychologa, psychiatry? Tu na forum raczej pomocy nie znajdziesz.

Gość gość
gość dziś ???!!! bez jaj :/

Gość gość
Jestem zapisana na poniedziałek ale co z tego jak boje sie z domu wyjechać bo mam paniczny strach ze cos się stanie... Nie wiem jak się przemóc... Dlatego pisze . Może ktos tak miał? Jak pokonał? Itd