Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieszkanie z widokiem na pola uprawne to obciach?

Polecane posty

Gość gość

Mieszkanie z widokiem na pola uprawne to obciach?

Gość gość
Dlaczego, własnie fajny widok

Gość gość
Widok jak widok, gorzej z zapachami i truciznami które wdychasz

Gość gość
Nie, w dzisiejszych czasach to zazdro, gospodarstwa agro są modne

Gość ja_Dyzio
wielu Polaków dało się nabrać, gdy developer pokazywał mieszkania w nowo-wybudowanym budynku od strony pola, tak prosze Państwa, tu od strony pola to nawet nad ranem przychodzą lisy , tu są kuropatwy i bażanty , widziano nawet łosia i jelenie a nawet daniele i kupują takie mieszkania 'łosie' zadowolone a po dwóch latach na polu się pojawiają maszyny drogowe i drogowcy , powstaje trasa szybkiego ruchu czteropasmowa i nawet bażanty uciekły !

Gość gość
U nas są na sprzedaż takie mieszkania od dewelopera. Z widokiem na pola, lasy, stawy rybne hodowlane. Jaki obciach, jak najtańsze, najmniejsze mieszkanie kosztuje 250 tysięcy? Taki apartament, właściwie kawalerka. Teraz jest moda na uciekanie z miasta, ludzie już rzygają życiem w centrum miasta, hałasem, hołotą drącą ryja w nocy. Biorą kredyt na całe życie i kupują domki u dewelopera, albo mieszkanie w niedużych wielorodzinnych

Gość gość
Widok na lasy, pola czy stawy rybne musi być piękny .

Gość gość
Sryki sa piękne:P cały czas sugerujesz się moimi opiniami, debilu każdej kwestii, nie sugerujesz się a stosujesz się do nich i przyjmujesz za swoje. Czyżbym była twoim autorytetem i mentorem?:P

Gość gość
Mój wpis to godz 17:00, nie jesteś moim żadnym mentorem, ale ja uważam że widok z okna jest tak samo ważny jak wyglad mieszkania obecnie mam mieszkanie z widokiem na parki jestem zadwolona, kiedyś nie miałam takiego ładnego widoku, a, jeśli chodzi o ciebie z godz 17:04 to jesteś nieuprzejma że nie powiem mało kulturalna

Gość gość
Jakieś prostackie g/ó/w/n/o zaśmieca to forum i nikt nic z tym nie robi. Przykładowo 17 : 04 ☺

Gość gość
totalny zlot chamstwa, zboków i prostaczek, z którymi nie da się dyskutować w granicach kultury

Gość gość
obciach, kicha i siara

Gość gość
Obciach gość z 17:04 i podobna elita intelektualna

Gość gość
18.48 debil wstydzi sie, że jego mentorem i autorytetem jest mądra kobieta? Bo co powiedzą jego kumple jak dowiedzą się, że jej zdaniem kieruje się w życiu?:P

Gość gość
18.48 nazywasz ją goownem? U koprofila to komplement:P ale raczej niedoceniany:P

Gość gość
ja lubie zapach gnoju a mieszkam we bloku i se czasem walize ze wsi nawioze i mam disko dla nozdrzy i sam bo nikt nie chce eierzyć że to lekarstwo wyborne nawet na gruźliee ale jak zaleci randapem to żygam!!