Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W niemieckich i francuskich marketach sa toalety a w portugalskich sra sie pod s

Polecane posty

Gość gość

Sra sie pod siebie? Dlaczego nie ma kibla dla gości /klientów? Czyżby tam nie wiedzieli co to wc? Czy pracownicy nadal robia kupke w pieluchy? A w niemieckich i francuskich to elegancko, pracownik jak tylko chce kupe moze wyjsc i robi do skutku, zapach kupy w majtkach odstrasza klientow. Jest tez klozet dla klientow. Na zachodzie wiedzq że czlowiek moze miec potrzebe.

Gość gość
W Portugali nie byłem, sprawdź za marketem. Może tam stoi wychodek.

Gość gość
Za marketem stoja pracownicy i pala papierosy, potem smierdza fajkami, stoja pala i plotkuja a w sklepie brud, smrod, kolejki. Troche dalej menele chlaja alkohol. Byc moze tam jest sralnia, nigdy mnie tam nie bylo, juz nie chodzę do tego sklepu.

Gość gość
popierdolił cię ,w Lizbonie są toalety w galeriach i marketach. Nie znasz języka to bełkoczesz kali kupa, to skąd mają wiedzieć jak cię pokierować

Gość gość
Ja jestem w Polsce jakbys sie nie domyśliła! Mówię o sieciowych sklepach! Może w kraju pochodzenia maja lepsze standardy, a dla Polakow markety trzeciego sortu.

Gość gość
trzeciego sortu to masz mózg, skoro nie potrafisz poprawnie zdefiniować swojego tematu