Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle at home R

Ż.y.d.z.i w A.u.s.c.h.w.i.t.z Cała prawda

Polecane posty

Gość gość
A wiesz ze Zydow "ocalalych" z holokaustu nadal przybywa? Ja nie zartuje. Zydzi uwazaja, ze osoby nawet obecnie urodzone to "ocaleni z holokaustu" bo gdyby ich przodkowie zgineli w czasie wojny to nie mogliby miec dzieci, a wiec nie byloby takze tych wspolczesnych zydow. Po co zydom taki chwyt marketingowy powielajacy liczbe rzekomo ocalonych? Jak nie wiadomo o co chodzi to znaczy, ze chodzi o pieniadze. "Ocalonym" nalezy sie odszkodowanie wojenne. Tym sposobem Zyd urodzony nawet w 2018r jest ocalonym z holokaustu i tez mu sie nalezy kasa :D :D :D Byloby to smieszne gdyby nie bylo prawdziwe i gdyby zydki nie domagali sie od Polakow 67 mld. dol. "odszkodowania".

Gość gość
niech w********laja kibu.ce

Gość gość
Żydzi ro najbezczelniejszy naród świata.

Gość gość
Zawsze o tym pamiętajcie i przekazujcie tę informację następnym pokoleniom, że Hitler był Żydem.

Gość gość
W Wehrmachcie służyło co najmniej 150 tysięcy Żydów i Niemców o żydowskich korzeniach – mówi „Newsweekowi” amerykański historyk dr Bryan Mark Rigg.

Gość ja_Dyzio
pokażcie prawdę, chociaż Jeden przykład , czy chociaż JEDEN ŻYD przed końcem sierpnia 1939 roku i po 28 stycznia 1945 roku uratował chociaż jednego Polaka od śmierci i zagłady ?

Gość gość
Słyszeliście co młodzi zydzi mówią o Polakach? Włos się jezy czym ich się bombarduje. Później ta głupota i kłamstwa idą dalej.

Gość gość nie rozumie
Dlaczego żydzi domagają się odszkodowania od Polski skoro to Niemcy ich gazowali w obozach koncentracyjnych?

Gość ja_Dyzio
wiem i widziałem tych 'brudasów' z pejsami , którzy wracali z 'obozów zagłady' w Polsce , prosto z autobusów zostali przywiezieni z różnych miejsc w Polsce, gdzie w błocie się modlili w miejscach swojej PAMIĘCI NARODOWEJ a to miejsce zagłady nazywają najczęściej , że 'rodzinę zamordowali w polskim obozie zagłady' , tak ich uczą w szkołach , że ciotka lub babcia została bestialsko zamordowana i spalona w 'polskim obozie zagłady w czasie II W. Św. nawet Jankesi mają w swoich książkach, że 'obozy zagłady' w czasie II W.Św. były na terenie Polski , błąd historyczny jest ! być może ten rejon Polski powinien się nazywać Auschwitz-Birkenau jako oddzielna ENKLAWA to w końcu zrozumieją , że miasto Oświęcim i Auschwitz na niemieckich mapach to jedno i to samo ale gdy zapytamy 'przyjezdnego' z Kanady , czy już widział 'stary' zamek w Oświęcimiu to odpowie : - jaki zamek , tu jest tylko 'polski obóz zagłady dla Żydów' , żadnego Zamku tu nie widać !