Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

INSTAGRAM zdjecia... Photoshop... a zycie realne.

Polecane posty

Gość gość

Czlowiek naoglada sie pieknosci z Instagrama, zdjec z photoshopem, a pozniej wpada w kompleksy. Ostatnio slyszalam od pewnego Mezczyzny ze gdzie te pieknosci idealne jak z Instagrama... Naogladaja sie idealnych pieknosci z Instagrama, zdjec z photoshopa, i normalne kobiety z zycia realnego powoli wydaja im sie"Brzydkie", no tak jak nie przypomina Pani z Instagrama, prawie idealna nie jest, prawie jak z photoshopa to "brzydka" Chodz bardziej ta reakcje zauwazam u mlodych chlopcow, niz naprawde dojrzalych mezczyzn. A Wy co sadzicie o modzie erze Instagrama, photoshopow ? jak to wplywa na ludzka psychike ?

Gość gość
Zauwazcie ze pieknosci z instagrama itp portali, maja prawie taki sam typ nosa, podobny typ ust, brwi.

Gość gość
G****o mnie to obchodzi. Nie mam instagrama fb snapchata i żadnego innego g****a, bo mam prawdziwe życie.

Gość gość
Niektórzy naprawdę są tak atrakcyjni i to nie jest fotoszop. Pozostaje nam się z tym pogodzić.

Gość gość
Powiem Ci ze instnieja takie "pieknosci instagramowe" osobicie znam jedna, i ma poprawiony nos, botoks, podniesione brwi(lifting brwi), poprawiony ksztalt brody jest "a la KARDASHIANKA" i jeszcze pare innych zabiegow zrobila "popiekniajacych".Mowila mi ze jak ja kolezanka spotkala, a nie widzialay sie 4 lata to mowi do niej "ale Twoja twarz wypiekniala", wiec sa rezultaty widoczne wink Strasznie powierzchowna osoba, czesto mowila o jakies kobiecie ze brzydka, ze jakas kobieta ma to czy tamto niedoskonale... Mowila mi ze kobieta musi byc piekna, bo jest ozdoba faceta, a u niej szanse maja tylko bardzo bogaci, on moze byc brzydki, ale wazne zeby mial duzo kasy, wiec chyba nie mialbys u niej szans, no bo nie BEZ POWODU zainwestowala kupe kasy w wyglad, by wziąć sobie biedaka, badz sredniej klasy ... smile Na same wspomnienie jej "gadek" slabo mi sie robi...A ja na poczatku jak nie znalam jej charakterku, bo tez potrafi dobrze grac, mowilam jej ze tak slicznie wyglada "taka sliczna jest" ona doskoanle o tym wie, mowila ze caly czas slyszy od facetow jaka piekna jest. Zauwaz ze te pieknosci instagramowe maja prawie taki sam typ nosa, bardzo podobny typ ust, brwi. A i taka pieknosc jest bardzo droga w utrzymaniu wink wiesz, co miesiac kosmetyczka/skora, brwi, rzesy, fryzjer, solarium, co pare miesiecy botoks, tipsy(sztuczne paznokcie), serum do rzes ktore kosztuje 100€ i sprawia ze rzesy staja sie piekne jak wachlarze, drogie kosmetyki, czasami doczepiane pasma wlosow, dobre ciuchy, perfumy, to wszystko sporo kosztuje. I pytanie czy bylbys w stanie taka utrzymac?

Gość gość
Ale do kogo ty masz pretensje autorko? To wy pokazujecie sie takie. To wy jestescie rozwizle. To wy wychowujecie synow na... no wlasnie kogo? Jakie wartosci im przekazujecie? A tata jest czy tylko dawca nasienia? Kogo wybieracie?

Gość gość
Ladne kobiety to puste szmaty dlatego coraz wiecej takich jest samych na portalach randkowych.

Gość gość
Ja Tez od wielu mężczyzn słyszę, że jestem bardzo lada. Osobiście się sobie nie podobam, ale nie zachowuje się jak większość ładnych dziewczyn. Przede wszystkim nie posiadam żadnych kont na portalach, no i mam już męża, któremu tylko chce się podobać.

Gość gość
Sa rozne gusta