Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki facet tak odpowiada? Jak go nazwać?

Polecane posty

Gość gość

Mówię mu, że nie okazuję mu "uczuć" bo mnie chamsko traktuje, np jak zapaliłam nie te światło co chciał (a nie pokazał nawet dobrze, tylko wykonał jakiś nieokreślony ruch ręką) to się wydarł, że i tak bym dobrze nie załapała jakby dobrze wskazał i jak ja chcę z kimś być jak nie ogarniam. Kiedyś pokazał mi "faka" jak się o cos wkurzył. Kiedyś wydarł sie, że źle rozkładam namiot i przecież za trzecim razem powinnam umieć. Kiedys bez ostrzeżenia złapał mnie między nogami jak nie mogłam sie bronić bo miałam zajęte ręce. Kiedyś po pijaku powiedział mi, ze do siebie nie pasujemy i tu chodzi tylko o seks (a seksu nie było - no bo jak z kims tak chmaskim?) Nie uciekłam, bo niestety jakieś zauroczenie czułam i wybaczałam choć coraz bardziej byłam świadoma, ze to toksyczny człowiek. No i jak mu napisałam, że nie ma bliskości bo jest chamski (a on ciągle naciskał, próbował mnie przeleciec, choc bez żadnego przymusu) to on rzekł " jak ci chamsko, to sie ze mną nie spotykaj tylko z kimś innym" A myślałam, że wreszcie zrozumie, przeprosi, nic...chyba jego dewiza zyciowa to "jestem jaki jestem" Prawda, że on mnie w ogóle nie szanuje? W zasadzie to jest najgorszy drań jakiego znam. Pytał czy bedziemy razem, ale zawsze lekko wstawiony:(

Gość gość
Ja nie moge co drugi watek tutaj to od jakiejs nieszanujacej sie sieroty nie kobiety ktora pozwala facetom traktowac sie jak gowno a jeszcze czeka ze on jej wybaczy. Zajmij sie czyms pozytecznym i ugotuj rosol glupia dziewucho.

Gość gość
a gdzie, bo nie widze?

Gość gość
Poza tym jak mozesz pozwolic zeby ie ktos zlapal pomiedzy nogami i tak to zostawic? To jest atak. Dlatego kultura g****u jest taka silna skoro laski takie jak ty na to pozwalaja.

Gość gość
W każdym razie to nie mój wątek, to czysty zbieg okoliczności Ja po prostu potrzebuję sobie go ostatecznie wybić z głowy

Gość gość
Okazałam mu złość, ale masz rację powinnam o tym porozmawiac i go opierdzielić, bardziej stanowczo zareagować. Mojego głupie dobre serduszko kazało mi zapomnieć

Gość gość
Nie, powinnas go zostawic.

Gość gość
Wiem.Jedyne co mnie przy nim trzymało to np to, ze jest czuły w gestach i potrafi być bardzo uroczy. Oraz ma fajne oczy. Taki Jekyl i Hide

Gość Carycka
Ladna miska jesc nie daje

Gość gość
nizina

Gość gość
Wiem powtorze sie jestes patolka skoro takiego wybralas albo tak go gnoisz, ze chlop nie wytrzymuje. Tez bardzo czeste.

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą sobie dorobić przy komputerze 1400zł. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone i zapisz się na listę http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic

Gość gość
Nie gnoję go...

Gość gość
Na początku spotykałam sie z nim jak z kumplem, potem z czasem przywiązałam się. to jest niestety wina mojego głupiego charakteru, nie potrafię rzucać ludzi jak niepotrzebne rzeczy. Jednak nie składał sie z samych wad. Ale wiem, że moje zachowanie jest tu godne nieszanującej sie sieroty. Nauczyłam się, ze sfera emocji czasem idzie w zupełnie innym kierunku niż sfera intelektu. Bo jak się tak zastanawiam to dobrze widzę, że to jakaś patologia jest. Potrzebuję żebyście mi napisały żebyście go nie chciały. Czasem miałam wrażenie, że spotykam sie z zulem, np byliśmy w kinie, potem poszlismy do pubu i on tak zagadywał ładna barmankę pod pretekstem, że jest z Ukrainy i jak byłam w kiblu to z nią gadał i nawet mi to powiedział. nie wiem czy ją podrywał, ale zagadywał, zadawał pytania (nigdy mi sie coś takiego nie zdarzyło z innym facetem). A potem już wstawieni siedzielismy na przystanku i on mnie taki pijany próbował całować w miejscu publicznym. Czułam sie jak dziewczyna żula.

Gość gość
Jak?

Gość gość
Czyli w skrócie, nie lubisz go, jest chamski, on ciebie też nie lubi. Jesteście ze sobą z przyzwyczajenia czy co?

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą sobie dorobić przy komputerze 1400zł. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone i zapisz się na listę http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic

Gość gość

Gość gość
Dlaczego kobiety oczekują szacunku od faceta, skoro same siebie nie szanują? Nie wiem jak mozna być z człowiekiem, ktory tak traktuje drugiego.

Gość gość
No właśnie to jest chore i nielogiczne. a jak jest uroczy to jestem szczęśliwa. Jakbym szukała jego akceptacji. Jak na mnie popatrzy tymi swoimi oczami to głupieję. I tu sie zgadza, my sie nie lubimy, ale coś nas łączy chyba na bardziej prymitywnym poziomie, feromony czy coś. Bardzo lubię sie z nim przytulać. Ale faktycznie to jest katastrofa.

Gość gość
Dlatego ja potrzebuję by mi jak najwięcej ludzi napisało co o nim myśli.

Gość gość
up