Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papatinka

Po jakim czasie wasza połówka wyznała wam miłość??

Polecane posty

Gość Papatinka

Pytanie jak w temacie..... znam się z moim chłopakiem ponad 3 lata praktycznie od razu zaczęliśmy ze sobą się spotykać . Mieszkamy razem od prawie 2 lat a nie usłyszałam od niego jeszcze wyznania miłości. Przyznam że czuje się z tym okropnie , nie wiem co mam myśleć, cierpię... Bo ja mu już jakiś czas temu powiedziałam o swoich uczuciach... liczyłam że może on też.... Ale nic , żadnych wyznań.... czy to normalne ? Tyle czasu razem bez miłości? Dla mnie taki związek nie ma sensu. Na moje pytania nie odpowiada , milczy , spuszcza wzrok ..... Jeśli kocha to czemu nie powie ? A jeśli nie powiedział to może nie kocha ? Ale w takim razie po co że mną jest ? Nie wiem co mam robić. Czy to może ja zbyt go moimi pytaniami przytłaczam? Pospieszam go za bardzo ? Obydwoje już swoje przeszliśmy mamy dzieci z poprzednich związków także to nie przemyślenia jakieś gowniary tylko dojrzałej kobiety . Może ktoś mi pomoże wesprze rada albo dobrym słowem.

Gość ksiuncpsycholog
Mi od pierwszego spotkania :)

Gość Papatinka
Ile już jesteście razem ?

Gość gość
Po dwóch latach... Tyle, ze nie mogę go nazwać raczej swoją druga polowka bo to skomplikowane. Ale ja wtedy nie odpowiedzialam tym samym i teraz przez rok juz mi tego nie powiedzial :(

Gość Papatinka
Trochę to pocieszające . .. 2 lata czekałaś. Właśnie czekałaś na deklarację? Pytam bo skoro mu nie odpowiedziałaś tym samym to może wcale nie chciałaś tego od niego usłyszeć?

Gość Carycka
P.o. pierwszej spedzonej nocy. Moj byly:)

Gość gość
po 2 tyg. Jestesmy razem ponad 5 lat.