Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy koleżanka zachowała się fair? ale tak obiektywnie?

Polecane posty

Gość gość

Studiujemy razem. Ja ją już kiedyś wpisałam na listę kiedy jej nie było na zajeciach, na co nawet nie trzeba mnie było namawiać. Dzisiaj pech chcial, ze jest odwrotna sytuacja i ja jestem chora, wiec nie moglam przyjechac na zjazd ( na wszystkich byłam do tej pory), wiec poprosiłam ją żeby mnie wpisała na listę, a ona... sie nie zgodzila bo napisała mi ,ze to moze byc podejrzane :O Jakos sie obede bez tej obecnosci i dam sobie rade bez jej pomocy, ale to bylo fair?

Gość gość
No nie było fair.

Gość gość
up

Gość gość
Na przyszłość też jej nie wpisuj. Świetna koleżanka.

Gość gość
jeżeli ona cię wcześniej prosiła o wpisanie jej to nie w porządku a jeżeli sama ze swojej inicjatywy ją wpisałaś to jej prawo tak postąpić

Gość gość
Cóż, sama piszesz, że koleżanka nie prosiła Cię o pomoc, więc wtedy tym wpisaniem na listę uszczesliwiłaś ją niejako na siłę. Więc ja Cię kiedyś np. gdzieś odwiozę, chociaż chciałaś jechać autobusem, a potem zażądam rewanżu około północy ze środy na czwartek. A jak odmówisz, to Cię obsmaruję na jakimś forum, chcesz? Poza tym też pamiętam ze studiów, jaki był wstyd, jak na sali było 20 osób, a na liście 40, bo niektórzy wpisywali po 5 osób...

Gość gość
Nie tyle nie fair (w końcu nie prosiła żebyś ją wpisała) co nieprzyjemnie. Korona by jej z głowy nie spadła, też wpisywałam znajomych na studiach i nic się nie stało...