Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przeszkadzało by wam w zaśnięciu głośno chodząca konsola do gier ?

Polecane posty

Gość gość

Chłopak prowadzi raczej nocny tryb życia. Najczęściej jest u nas włączona konsola do gier która jest strasznie głośna przy włączaniu gier. Są takie noce kiedy praktycznie budzę się po kilka razy . Dodam że nie mogę spać w innym pokoju bo mieszkamy w kawalerce. Stopery do uszu nie działają na mnie, tzn. nie wygłuszają tak dźwięku. Rozmawiałam z nim już nieraz na ten temat ale on zbywa to gadką w stylu przestań. Dodam że zwykle ma czas pograć tylko w nocy. Pracuje na zmiany ale jak pisałam powyżej najbardziej aktywny jest w nocy. Kocham go i jakoś to wytrzymuje ale męczą mnie te pobudki w nocy. Ostatnio oglądał coś na konsoli i nie chciał nawet ubrać słuchawek żeby tylko on słyszał dźwięk. A było już koło 1 w nocy. Co sądzicie na ten temat?

Gość gość
Nie znam głośno chodzących konsol, ale jakby facet chciał słuchać dźwięków gdy śpię, musiałby założyć słuchawki. W weekend mógłby sobie w nocy pograc

Gość gość
to że go kochasz to nie znaczy że on cię kocha a on ewidentnie ma cię w dupie i nie szanuje proponuje byś następnym razem wyłączyła korki zobaczysz jak się zachowa jak zacznie się drzeć kopnij go w dupę jak nie to może właśnie do niego dotrze że ci przeszkadza

Gość gość
Słuchawki musi mieć. Chce sobie grać niech gra, ale czemu to ma się odbijać na Tobie? Porozmawiaj z nim. Wytłumacz jak dziecku, że Ci przeszkadza i że miło będzie jak będzie liczył się z Tobą i Twoją potrzebą snu, którą on zaburza. Niech nie będzie egoistą. Czemu nie chce grać w słuchawkach?

Gość gość
jejku ile wy macie lat na żadnego dziada nie działa prośba i tłumaczenie to idzie w próżnie trzeba mu zakomunikować w fizyczny sposób wyłączając mu konsole inaczej nie zrozumie faceci to proste zwierzątka

Gość gość
Ubrać to można choinkę, a facet ma Cię tam, gdzie światło nie dochodzi. ;-]

Gość gość
Oboje mamy po 31 lat. Nieraz tak się zbiera do zakładania tych słuchawek że ja zdążę się już położyć i on dalej gra na głośnikach. Dodatkowo mówi że niby używam stoperów do uszu to nie powinnam nic słyszeć ale jak wiadomo nie wyciszają one wszystkich dźwięków. Pozwalam mu na to bo kocham go i tak sobie myślę że mam swoje lata nie ma co wybrzydzać. To że ma parę wad nie wyklucza tego że w związku nie może być dobrze.

Gość gość
Ma Cię głęboko w d***e po prostu

Gość gość
fajny masz związek facet skacze ci na głowie :D moja mama też ma taki problem z ojcem nocami ogląda telewizor ale jak matka krzyknie musi wyłączyć

Gość gość
Ponawiam pytanie: dlaczego nie chce założyć słuchawek? Takim zachowaniem mówi "mam gdzieś Ciebie, Twoje uczucia i potrzeby, bo ja chcę grać, a Ty się nie czepiaj tylko włóż sobie te stopery i siedź cicho, bo mi przeszkadzasz kobieto" Jeśli rozmowa nie działa, to trzeba czynem. Proponowałabym zamiast wyłączania korków zrobić mu ten sam numer i załatwić jego bronią tzn jak już zaśnie to włącz sobie Ty grę/telewizor/robot kuchenny/odkurzacz/cokolwiek co hałasuje i powiedz mu, że teraz Ty masz ochotę na zabawę a on sobie może skorzystać ze stoperów. Może zmieni gadkę i zacznie się liczyć z Tobą egoista wstrętny!

Gość gość
Tak jak pisałam wcześniej tłumaczy to tym że zakładam stopery to nie powinnam nic słyszeć. A on jak już zasypia to jest tak padnięty że nawet kosiarka pracująca by go nie obudziła. Zresztą z tego co wiem to w dzieciństwie uwielbiał zasypiać przy dźwięku włączonego odkurzacza.

Gość gość
To załóż mu gumę na k****a, walnij młotkiem i powiedz, ze jak ma gumę nie powinien nic czuc

Gość gość
Robisz z siebie pomiotlo i od takich rzeczy się zaczyna a wiem co mówię. Potem będzie brał coraz więcej a na końcu wyladujesz tu na kafe mój facet mnie zostawil albo mój facet ma inną albo mój facet robi co chce itp ale rób co uważasz

Gość gość
Powiem tak różnie między nami bywało. Jesteśmy ze sobą już 8 lat. Przeszliśmy jeden bardzo poważny kryzys ale teraz zauważyłam jest dla mnie bardziej czulszy niż kiedyś chociaż wiadomo ma swoje wady nie będę przekreślać tylu wspólnych chwil spędzonych razem.