Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zepsułam wszystko a teraz załuje

Polecane posty

Gość gość

3 lata temu zdradził mnie facet którego kochałam nade wszystko, odwaliło mi i szukałam sobie kogos na sile i nagle znalazłam 2 naraz .. z jednym zaczęłam być, ale nie układało sie nam, a z drugim się spotykałam wiedział on o tym pierwszym i cały czas czekał aż ja się zddecysuje na któregoś z nich, nie rezygnował. I mogę z czystym sumieniem powiedzieć ze nikt nie starał się o mnie tak jak on. Jednak ten pierwszy się NAGLE o 360 stopni zmienił. A ten drugi po tym jak mnie pocałował kupił sobie samochód opijał go -niezaprosil mnie, pojechał na dyskotekę (po co kręcił do mnie jak pojechał na dyskotekę) i wybrałam pierwszego. Ten drugi widząc mnie po kilku miesiącach ( znalazł już dziewczynę) z pierwszym to powiedział cześć ale patrzył na mnie tak zawistnie spod byka a potem powiedział do mojego chłopaka ze musza na piwko wyskoczyć ... prowokacja? Minął czas jest długo ze swoją a ja za nim zatęskniłam bardzo ... Z perspektywy czasu widzę jaki dzieciak wtedy byłam. Czy jest szansa go odzyskać ? I jak..

Gość gość
Chyba zmienil o 180 :p

Gość gość
latawica z ciebie autorko. nigdy nie rób tego, co ktoś tobie zrobił bo jak widzisz, wyjdziesz na tym gorzej niż myślałaś. i to jest do wszystkich, którzy to czytają. odbijanie sobie za zdradę i szybkie wpadanie w drugi byle jaki związek, tak się kończy. i nie ma znaczenia, czy to kobieta, czy mężczyzna. przemyśl swoje błędy, ulecz swoje niepowodzenia, przeżyj żałobę po kimś zdradliwym, i na koniec dopiero buduj nowe. zapchaj dziurstwo nie popłaca :D 🖐️

Gość gość
Nie spałam z żadnym z nich wiec te słowa "zapchajdziurstwo" sobie odpuść. Nie mierzy się ludzi swoją miarą:)

Gość gość
Autorko jesteś wulgarna i tylko jedno Ci w głowie. Zapchajdziura - to słowo nie dotyczy seksu, tylko używa się w sytuacjach, gdy używasz czegoś nieodpowiedniego do załatania jakiegoś braku na chwilę, doraźnie.